Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 8 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Encetem el dilluns, 8 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada informant que un 15% dels càncers han deixat de diagnosticar-se el 2020 durant la pandèmia, un total de 700 tumors. També destaca l'empat del Nàstic contra el Prat, i repassa què han fet els 18 diputats tarragonins al Parlament durant aquesta passada legislatura. També entrevista Jordi Jordan, candidat d'En Comú Podem per Tarragona. D'altra banda també destaca el desbloqueig del pressupost municipal de Tarragona, o el 'replantejament' del Carnaval de Reus.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dilluns destacant que l'escrutini de les eleccions es podria ajornar si moltes meses no es constitueixen durant la jornada electoral. El diari també destaca l'empat del Nàstic contra el Prat; l'increment d'un 13% en l'adopció de gossos el 2020; les conseqüències del tancament els caps de setmana per al sector dels tatuadors; les queixes del sector de la caça per l'increment de l'afluència de persones al camp, i el que les morts a les residències entre octubre i gener va ser més gran que a la primera onada.

Diari de Tarragona

 
Diari Més