Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 9 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem el dimarts, 9 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant que a Tarragona han mort 300 persones per coronavirus «després de la relaxació nadalenca», mentre repassa les dades de la incidència del coronavirus a la demarcació i a nivell català. També destaca la reobertura dels gimnasos; o que el Departament d'Educació ha entregat ordinadors al 25% d'estudiants a partir de 3r d'ESO. També informa en portada la instal·lació d'una nova parada de bus a l'avinguda de Salou de Reus i l'entrevista a la número u del PSC per Tarragona, Rosa M. Ibarra.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dimarts destacant que comença la vacuna als treballadors essencials com policies, farmacèutics o fisioterapeutes. Recull també la reobertura dels gimnasos, el desbloqueig del pressupost municipal de l'Ajuntament de Tarragona, l'impuls dels comerços gràcies a la reobertura del CMQ de Reus, l'augment d'autoritzacions de poders electorals als notaris o la demolició del Mas de l'Ermengol de Reus per evitar ocupacions il·legals.

Diari de Tarragona

Diari Més