Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 9 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 9 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'increment de denúncies per agressions homòfobes a les comarques de Tarragona. També informa sobre les queixes d'uns veïns del Serrallo que viuen al costat d'una teulada d'uralita, material cancerigen.

També destaca que la demarcació suma quatre dies seguits sense defuncions a causa del coronavirus. Així com una baralla a la Part Alta de Tarragona que va acabar amb un jove apunyalat. Finalment, remarca les retallades a la plantilla de l'Hospital Sant Joan de Reus després del traspàs.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dia amb l'arribada d'una nova empresa de patinets elèctrics a Tarragona, que desplegarà 500 vehicles més. Destaca també l'inici de la Selectivitat, amb més de 3.500 alumnes de la demarcació.

Destaca també la baralla a la Part Alta amb un jove ferit per arma blanca, i repassa les dades epidemiològiques a les comarques de Tarragona. 

Finalment, tanca la portada amb els nous ajuts a la cultura de la Diputació de Tarragona i l'aparició de pintades homòfobes a un institut del Vendrell.

Diari de Tarragona
Més Tarragona