Quan i on plourà aquest cap de setmana a Tarragona

Aquest dissabte el cel estarà molt ennuvolat i s'esperen pluges entre febles i moderades a la Conca de Barberà, el Baix Camp, la Terra Alta i el Montsià

19 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:08h
Nova jornada de ruixats a Catalunya i a les comarques de Tarragona. Des d'aquest divendres al migdia plou en diversos punts de Catalunya, especialment al litoral i prelitoral. En aquest sentit, Protecció Civil ha activat l'alerta per intensitat de pluja de perill moderat especialment al Camp de Tarragona i a la Catalunya Central.


Entres les comarques tarragonines més afectades per ruixats intensos hi ha la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Montsià i la Ribera d'Ebre.
 

El temps durant el cap de setmana

Aquest dissabte 20 de maig també hi haurà ruixats d'intensitat moderada, concentrant-se en bona part a les comarques gironines. A la demarcació de Tarragona, el cel estarà molt ennuvolat i s'esperen pluges entre febles i moderades a les comarques de la Conca de Barberà, el Baix Camp, la Terra Alta i el Montsià.

Pel que fa a la jornada de diumenge, les precipitacions es mantindran al terç nord del país, sense afectar les comarques tarragonines. El cel estarà entre poc i mig ennuvolat, però no es preveu que la pluja faci la seva aparició.