Segona mort per coronavirus a la residència La Muntanyeta del Vendrell

El centre espera els resultats de les últims proves que es van fer a residents

L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat que hi ha hagut una segona mort a la Residència La Muntanyeta del Vendrell d'un resident que havia estat diagnosticat de coronavirus. Era un dels cinc primers residents que van ser diagnosticats, el passat 9 d'abril, i que es trobava en un estat de salut delicat des del passat dilluns. D'aquells primers cinc positius, ja s'havia informat d'un altre èxitus els primers dies. 

 

Un total de 85 proves als residents del centre

El Departament de Salut de la Generalitat va començar a fer proves a tots els residents i els treballadors del centre ara fa onze dies. El dia 9 d'abril es van fer els primers deu tests a residents amb símptomes compatibles amb el coronavirus, dels quals van sortir cinc positius, i dos d'ells han mort. El 14 d'abril es van fer 25 noves proves, amb un total de vuit positius. El 16 d'abril es van fer 23 tests més, i cap d'ells va donar positiu, mentre que s'està a l'espera dels resultats de les últimes 27 proves del passat divendres.

 

Així, d'un total de 58 proves diagnosticades, fins ara s'han comptabilitzat tretze positius. Pel que fa als treballadors, es van detectar tres positius entre la plantilla de 53 persones, les quals estan en aïllament domiciliari. Pel que fa als residents que van donar positiu, es troben en aïllament a la quarta planta i, segons el centre, presenten un bon estat de salut.