Txarango exhaureix les entrades per a tots els concerts del Camp de Tarragona

Les entrades es van posar a la venda el dilluns 16 de desembre, i en només 48 hores ja se'n van vendre més de 50.000
Txarango va anunciar que abandona els escenaris | Txarango

Èxit absolut. Txarango ha exhaurit totes les entrades per als concerts de la seva nova gira en una sola setmana. De fet, en només 48 hores ja es van vendre més de 50.000 entrades, xifra que suposa gairebé la meitat de totes les localitats dels concerts. 

La gira 'El Gran Circ' començarà a Vic i, després de parar a Calafell, visitarà ciutats com Barcelona (al festival Cruïlla), Sant Feliu de Guíxols, Puigcerdà, Amposta, Lleida, Mataró, Terrassa, València, Olot i Manresa. Ja el 2021 culminarà amb dos concerts a Valls, dins de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, i dos més a Girona, que posaran el punt final a la carrera del grup a finals de febrer. A hores d'ara només queden entrades disponibles per al concert a Manacor, a les Illes Balears. 

En aquest sentit, el grup de música va advertir a través de les xarxes socials de l'alt ritme de venda d'entrades de la seva última gira: «Mai hauríem imaginat que tan sols 48 hores després d'anunciar les dates de la gira comptaríem amb 50.000 persones que ja tenen la seva entrada».

Possibilitat d'un nou tercer concert a Valls

El concert vallenc encara és més especial, ja que Txarango ha estat el primer cap de cartell confirmat de Festes Decennals de 2021. Segons ha informat l'Ajuntament de Valls, la formació actuarà en el seu propi espai, en una vela especial situada a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel. Ho farà en dos concerts: el divendres 29 i dissabte 30 de gener, amb possibilitat d'ampliar-los amb una tercera actuació. 

"☀ BON DIA! Les portades 📰 dels diaris de paper de Tarragona d'avui, 20 de desembre" "💰 Pluja de MILIONS a TGN: cauen 360.286.000€ de la Loteria de Nadal!"