El vidre d'un vehicle trencat al carrer de les S铆nies d'Altafulla

Onada de robatoris en vehicles a Altafulla: la Policia Local i Mossos treballen per detenir al lladre

El coalcalde Jordi Molinera ha fet una crida a les v铆ctimes que posin una den煤ncia pels fets | Tamb茅 sol路licita la col路laboraci贸 dels establiments

Els veïns i veïnes d'Altafulla estan vivint unes setmanes d'inseguretat als seus carrers. Durant els darrers dies, una persona identificada, però sense estar detinguda, ha estat el protagonista de diversos actes de vandalisme  pel municipi del Baix Gaià, trencant vidres d'alguns vehicles del poble per robar al seu interior.

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera ha informat que «la Policia Local d'Altafulla ha pogut identificar l'autor i hi treballem amb Mossos d'Esquadra» per la detenció  del presumpte autor de l'onada de robatoris a l'interior de vehicles, el qual, no és veí d'Altafulla.

Vespre i nit: moment en qu猫 actua el lladre

El presumpte autor dels fets sempre segueix el mateix 'modus operandi' actuant durant el vespre i la nit, quan ja 茅s fosc. Durant els 煤ltims dies, s'han detectat trencaments de vidres de diversos vehicles estacionats al carrer. Els m茅s afectats han estat els del carrer Mainada, de Dalt, Sant Antoni i S铆nies. 

Treballs per detenir l'autor dels robatoris

La Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra estan treballant conjuntament en la detenci贸 de l'individu, el qual ja tenen identificat. Per aquest motiu, el coalcalde altafullenc ha fet una crida en presentar el m脿xim nombre de den煤ncies  per tal de poder avan莽ar en el cas.

Aix铆 mateix, ha demanat la col路laboraci贸 dels comer莽os i establiments del municipi per poder facilitar i, aix铆, procedir a la detenci贸 del presumpte lladre.