URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

El Morell acull la 27a Festa de la Bicicleta aquest cap de setmana

El diumenge 12 de maig es donarà el tret de sortida a la tradicional cita esportiva del municipi tarragoní
El Morell acull la 27a Festa de la Bicicleta | Cedida

 

Aquest diumenge, 12 de maig, el Morell celebra la seva popular Festa de la Bicicleta, que enguany arriba a la seva 27a edició. La iniciativa, organitzada pel Club Ciclista El Morell, compta amb el suport de l'Ajuntament del municipi i amb la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. La jornada oferirà diverses activitats perquè puguin gaudir tant petits com grans.

 

A les 9.30 hores del matí es realitzarà la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall per tal de preparar-se pel tret de sortida, que es donarà a les 10.00 hores. En aquest punt començarà un circuit que s'allargarà fins a la Granja dels Frares, però es podrà realitzar en dues opcions diferents. La primera, la més curta, compta amb 8 quilòmetres, mentre que la segona, una mica més llarga, suma un total de 18. La finalitat de l'existència de dues opcions és adaptar la Festa de la Bicicleta a totes les edats i nivells, per tal que tothom que vulgui hi pugui participar. 

 

La jornada comptarà amb un esmorzar popular per recuperar forces

Quan els esportistes arribin al punt final dels circuits, és a dir, la Granja dels Frares, podran gaudir d'un esmorzar popular que inclourà xocolata desfeta i coca. Aquesta parada servirà a tots els participants per descansar, per tal de recuperar forces per engegar la pedalada de tornada al poble. L'ús de casc serà obligatori en ambdós circuits, ja que estaran oberts a la circulació i s'haurà de circular per la cruïlla.

 

Tots aquells interessats en participar encara sou a temps d'inscriure-us. Fins al dia 10 de maig, podeu enviar un mail a l'adreça ccelmorell@gmail.com per formalitzar la inscripció. Pels que ho preferiu, també ho podeu fer de manera presencial al pavelló municipal d'esports. En aquest cas serà necessari facilitar el nom i cognoms, data de naixement, l'edat i el DNI.