Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 ferits crítics, 1 menor d'edat, evacuats en helicòpter per un accident a l'Ebre

El Morell acull la 27a Festa de la Bicicleta aquest cap de setmana

El diumenge 12 de maig es donarà el tret de sortida a la tradicional cita esportiva del municipi tarragoní
El Morell acull la 27a Festa de la Bicicleta | Cedida

 

Aquest diumenge, 12 de maig, el Morell celebra la seva popular Festa de la Bicicleta, que enguany arriba a la seva 27a edició. La iniciativa, organitzada pel Club Ciclista El Morell, compta amb el suport de l'Ajuntament del municipi i amb la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. La jornada oferirà diverses activitats perquè puguin gaudir tant petits com grans.

 

A les 9.30 hores del matí es realitzarà la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall per tal de preparar-se pel tret de sortida, que es donarà a les 10.00 hores. En aquest punt començarà un circuit que s'allargarà fins a la Granja dels Frares, però es podrà realitzar en dues opcions diferents. La primera, la més curta, compta amb 8 quilòmetres, mentre que la segona, una mica més llarga, suma un total de 18. La finalitat de l'existència de dues opcions és adaptar la Festa de la Bicicleta a totes les edats i nivells, per tal que tothom que vulgui hi pugui participar. 

 

La jornada comptarà amb un esmorzar popular per recuperar forces

Quan els esportistes arribin al punt final dels circuits, és a dir, la Granja dels Frares, podran gaudir d'un esmorzar popular que inclourà xocolata desfeta i coca. Aquesta parada servirà a tots els participants per descansar, per tal de recuperar forces per engegar la pedalada de tornada al poble. L'ús de casc serà obligatori en ambdós circuits, ja que estaran oberts a la circulació i s'haurà de circular per la cruïlla.

 

Tots aquells interessats en participar encara sou a temps d'inscriure-us. Fins al dia 10 de maig, podeu enviar un mail a l'adreça ccelmorell@gmail.com per formalitzar la inscripció. Pels que ho preferiu, també ho podeu fer de manera presencial al pavelló municipal d'esports. En aquest cas serà necessari facilitar el nom i cognoms, data de naixement, l'edat i el DNI.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris