Suspès cautelarment el casal d'estiu de Puigpelat per un possible cas de coronavirus

Un infant presentava símptomes compatibles amb la malaltia | Ara, es resta a l'espera dels resultats de la PCR
Imatge de l'escola Joan Plana de Puigpelat, on se celebra el casal d'estiu | educaciodigital.cat

El casal d’estiu de Puigpelat (Alt Camp) ha suspès la seva activitat de forma preventiva arran d’un possible cas de Covid-19. Segons avança ‘El Vallenc’, un dels nens participants va mostrar, ahir dimarts, simptomatologia compatible amb la malaltia, fet que va obligar els monitors a aïllar-lo. Posteriorment, es va sotmetre a la prova PCR al CAP del municipi i, ara, se n’esperen els resultats.

Nou brot al Baix Gaià

Per la seva part, el Departament de Salut també ha confirmat avui dimecres un nou brot de coronavirus a Torredembarra i Roda de Berà. Concretament, tres persones de la mateixa unitat familiar han donat positiu per la malaltia i, ara mateix, es fa el seguiment a un total de vint-i-un contactes.

El monitor del casal d'estiu de Roda, positiu 

Confirmat. L'Ajuntament de Roda de Berà ha notificat el positiu per coronavirus d'un dels monitors del casal d'estiu, sospitós de patir la Covid-19 des del cap de setmana. En aquest cas, fins a deu nens i nenes —que formaven un grup de convivència— havien estat confinats preventivament, a l'espera dels resultats de les proves.

Ara, infants, famílies i contactes estrets del monitor —aquells qui hagin estat amb ell més de 15 minuts, a menys de dos metres— hauran d'estar-se catorze dies en aïllament domiciliari.

"Valls consolida l'activitat més solidària amb les persones vulnerables per la Covid-19" "L'espectacle que encetarà les Festes Decennals de Valls 2021"