Altafulla acull el Campionat Màster Espanyol d'Scrabble

Hi participaran una trentena de jugadors i jugadores provinents d’arreu de l’Estat
Altafulla acollirà el gran campionat d'Scrabble aquest proper cap de setmana. | TarragonaDigital.com

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla i el Club d’Scrabble Altafulla Link ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest cap de setmana el Campionat Màster Espanyol d’Scrabble, que organitzen juntament amb la Federació Estatal d’Scrabble.

 

Hi participaran jugadors d'arreu de l'Estat i del món

Està previst que hi participin una trentena de jugadors d’arreu de l’Estat, i d’altres països com Argentina, França, entre d’altres que, tant dissabte com diumenge disputaran una gran prova d’aquest joc de taula que, en els darrers anys, ha pres una notable popularitat a Altafulla.

 

El campionat obrirà les portes aquest dissabte 28 a les deu del matí, i acabarà la jornada a les set de la tarda. La jornada de diumenge començarà també a les deu del matí i finalitzarà cap a dos quarts de dues del migdia amb el lliurament de premis.

 

L'Scrabble, un joc lingüístic de molt èxit

L’Scrabble és un joc de tauler lingüístic. L’objectiu és acumular la màxima puntuació possible formant paraules en una graella de 15 × 15 caselles, algunes d’elles bonificades, fent servir fitxes individuals que s’agafen aleatòriament d’un saquet o bossa.

 

Altafulla ja té l’experiència d’organitzar diferents certàmens d’aquest tipus com la darrera edició de la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans, que es va celebrar al municipi el passat mes de maig.