L'Escola de Música Tradicional de l'Arboç fa el concert de final de curs

També es fa l'actuació de final de curs de l'aula de dansa de l'EMMPAC
L'Escola Centrescènic col·labora amb l'Aula de Dansa de l'EMMPAC. | Ajuntament del Vendrell

 

La Sala Polivalent de l'Arboç acollirà aquest diumenge 9 de juny a les set de la tarda el concert de final de curs de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. El concert servirà perquè els alumnes del centre arbocenc mostrin al públic les obres que han après durant el curs. El repertori inclourà peces tradicionals catalanes, combinades amb altres de més contemporànies, així com cançons anglosaxones i altres amb ritmes llatins.

L'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès és una entitat gestionada per l’Ajuntament de l’Arboç, amb seu al carrer del Nord, en un edifici de nova planta especialment concebut per acollir-la. En els pròxims dies s'obrirà el termini per a les inscripcions per al curs 2019-2020. Des de l'Ajuntament arbocenc han avançat que es pot obtenir la informació general i les condicions de matriculació per al pròxim curs a través del correu electrònic auladesons@auladesons.cat, o bé en aquesta pàgina web.

Actuació de l'Aula de Dansa de l'EMMPAC

També faran l'actuació de final de curs els integrants de l'Aula de Dansa de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell, en aquest cas el dissabte 8 de juny al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 18.30 hores. Es tracta d'una col·laboració amb l’Escola Centrescènic de Torredembarra. Els alumnes del Vendrell mostraran cinc coreografies de la professora Rebeca Jala en les especialitats de preballet, dansa clàssica i dansa jazz.

Els assistents podran gaudir també d’altres coreografies de dansa clàssica, dansa contemporània i flamenc de la Creu Álvarez, la Thérèse Lorenzo, l’Ade Monera i la Rebeca Jala, respectivament. Tot plegat, un espectacle de qualitat amb què es podrà passar una agradable tarda d’estiu gaudint d’aquesta art escènica. Els alumnes de l'Aula de Dansa també repetiran la seva actuació el dijous 20 a l'Auditori del Tívoli.

També et pot interessar:

"BONES NOTÍCIES | L'Institut Andreu Nin del Vendrell farà un nou cicle d'FP Dual amb Idiada" "PSC del Vendrell i AVP certifiquen el seu acord i no es tanquen a noves incorporacions"