Els barris del Vendrell renuncien a la subvenció de l'Ajuntament per les festes del pa beneït

Demanen que es destini a pal·liar els efectes de l'actual crisi sanitària i econòmica

Les comissions organitzadores de les festes dels barris del Vendrell han emès un comunicat conjunt en el qual expliquen que han renunciat a l'aportació econòmica que reben cada any de l'Ajuntament per fer les festes del Pa Beneït. Des dels barris creuen que en l'actual situació aquests diners —prop de 12.000 euros en total— s'han de destinar a «pal·liar els efectes econòmics i les necessitats sanitàries» del Vendrell.

Per això han traslladat aquesta decisió al consistori i al regidor de Festes, Christian Soriano, que han vist amb bons ulls la iniciativa. Des de les comissions han afegit que tenen intenció de fer un seguiment de la manera que es gasten aquests diners, per mantenir els ciutadans informats. 

Unes festes dels barris «diferents»

Pel que fa a les festes dels barris, que habitualment se celebren durant la primera quinzena de juliol, des de les comissions han mostrat la seva voluntat de fer «una festa diferent, continguda i amb totes les garanties sanitàries pels veïns», amb el qual es descarten els actes multitudinaris. En els pròxims dies es donaran detalls de com seran aquest any les festes del Pa Beneït, per les quals el consistori farà «un suport econòmic simbòlic per a les despeses mínimes».

"L'Arboç es decanta per suspendre la revetlla de Sant Joan" "El mercat dels divendres del Vendrell torna amb canvi de lloc"