El «Posa't la Gorra» celebra la seva 17a edició a Port Aventura World

La jornada se celebrarà dissabte 8 de juny en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer
La 17a edició del «Posa't la Gorra!» arriba al juny | Tarragonadigital
 

El dia 8 de juny torna la festa anual de «Posa't la Gorra», organitzada per AFANOC i Port Aventura Fundació. Enguany celebra la seva dissetena edició, la qual un any més, compta amb diverses activitats lúdiques per a tota la família. L'objectiu principal d'aquesta acció és recaptar fons per tal d'ajudar a les famílies dels nens, nenes i adolescents amb càncer. Així doncs, la campanya pretén sensibilitzar a la societat sobre la situació en la qual, malauradament, es veuen moltes famílies, i alhora normalitzar una malaltia que afecta nombrosos joves.

El símbol més representatiu de la jornada és dur la gorra de l'edició. És una metàfora simbòlica per donar suport a tots aquells que han de patir la pèrdua de cabell com a conseqüència de la malaltia. Així doncs, cada any un reconegut dissenyador realitza el seu disseny, comptant ja amb noms com Jordi Labanda, Custo Dalmau, Kukuxumusu, Munich, Desigual i Roser Capdevila. Enguany, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada se sumarà a aquest llistat, amb una confecció diferent i trencadora.

La passada edició va comptar amb una assistència massiva | AFANOC

 

La festa se celebrarà a la plaça de la Xina de Port Aventura World

Com és tradició, la festa se celebrarà a Port Aventura World, i serà necessari adquirir la vostra entrada. Ho podeu fer de manera anticipada fins al dia 7 de juny a través de la web de la campanya «Posa't la Gorra!». Amb un preu de 21 euros, aconseguireu l'entrada i la gorra de la dissetena edició, per tal de gaudir d'una jornada d'allò més solidària. 

A banda de l'atractiu propi del parc d'atraccions, podreu gaudir de nombroses activitats per a petits i grans. Així doncs, se celebraran diversos tallers i actuacions musicals i de dansa a l'escenari principal, que se situarà a la plaça de la Xina de Port Aventura World. Agnès Busquets serà l'encarregada de presentar l'acte, el qual comptarà amb diversos convidats sorpresa, festa de l'escuma i moltes coses més!

En l'edició passada, més de 60 voluntaris i voluntàries, a més de prop d'una cinquantena de col·laboradors, van fer possible la festa. Enguany, s'espera assolir un èxit d'assistència igual o superior, per tal de poder contribuir en la normalització i ajuda a totes les famílies de nens i nenes amb càncer.

"AGENDA: Concert espectacular de l'OCM al Palau de la Música Catalana!" "El mètode de Zona Fitness Torredembarra per perdre greix abdominal ràpidament!"