Imatge d'una carretera solitària amb un cotxe conduint

5 raons per conduir un cotxe ecològic quan s'acabi el confinament

Augusta Car Hyundai ens explica quins són els avantatges de conduir un cotxe ecològic ara que s'han reduït les contaminacions a les ciutats

Ja hem pogut veure que quan ens hi posem aconseguim grans fites, dins de la desgràcia i la delicada situació que estem vivint, hem pogut observar canvis històrics pel que fa a la contaminació climàtica i al medi ambient, hem deixat respirar al planeta i s'ha notat. Les restriccions de mobilitat a causa del coronavirus han generat una caiguda històrica del diòxid de nitrogen (NO2) i s'ha reduït de manera increïble la contaminació atmosfèrica.

  

Cada dia que passa estem més a prop de tornar a gaudir de les coses que sempre hem fet, que sempre ens han agradat. Per això Augusta Car Hyundai, ens parla de la importància de mantenir aquesta situació actual i seguir treballant per tenir una atmosfera més neta. Els cotxes ecològics són la solució, més sostenibles i contribueixen a tenir cura del medi ambient. Però mentrestant no arriba aquest dia #quedatacasa i descobreix tot el que estalviaries amb un cotxe ecològic. A través d'aquesta calculadora d'estalvi digital que Hyundai posa al teu abast.

5 raons per conduir un cotxe ecològic

- Estalvi

És més eficient amb la teva butxaca. Conduir un cotxe ecològic implica un important estalvi, no només en manteniment sinó també en energia, ja que es va regenerant mentre es condueix.

- Sostenibilitat

Per a un món més sostenible és essencial canviar hàbits de vida i passar a tenir una vida més ecològica, entre ells, la forma de moure'ns. Passa't a una conducció més neta i ecològica amb els cotxes ECO.

- Llibertat d'accés a zones restringides

La majoria de grans ciutats compten o comptaran amb zones restringides on només circulen cotxes ecològics. El cotxe ECO és una de les solucions a la mobilitat.

- Beneficis Fiscals i subvencions

Aprofita el moment, per incentivar la compra dels cotxes ECO els governs apliquen beneficis fiscals com la reducció de l'impost de circulació / matriculació.

- Facilitat d'estacionament

A les ciutats, centres comercials i instal·lacions públiques hi ha aparcaments reservats per a cotxes elèctrics. A més, gaudeixen de privilegis especials a les zones d'estacionament restringides o regulades ORA.

Un cotxe Hyundai aparcat amb una gran ciutat als seus peus
Els cotxes ecològics són la via de conducció més sostenible | Hyundai Augusta Car

Augusta Car manté els serveis mínims de taller per a urgències

El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona segueix oferint uns serveis mínims per totes les heroïnes i herois que cuiden dels que estem a casa. El taller de Hyundai a Tarragona segueix obert per qualsevol emergència que puguin tenir els conductors d'ambulàncies, vehicles industrials, transportistes o particulars que han de treballar durant aquests dies d'estat d'alarma. El taller es troba a la Ctra. N-340 km. 199, 43006 Tarragona, i l'horari és ininterromput de 08.00 a 16.00 hores. També podeu trucar al telèfon 977 55 24 14 o enviar un correu a: gerencia.augustacar@redhyundai.com​​​​​​​

Pel que fa a l'exposició comercial dels concessionaris Hyundai Augusta Car a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils, romandran tancats fins a nou avís, seguint amb les indicacions i mesures que la situació extraordinària d'aquests dies exigeix ​​i complint amb la responsabilitat cap a la societat.


Comentaris