Els 6 beneficis de comprar un cotxe de segona mà

Els cotxes de segona mà són l’alternativa idònia per a molts conductors. Autokolecció t’explica les raons
Vehicles d'ocasió, de gerència i de km.0 a Autokolecció. | Cedida

 

Cada vegada és més habitual trobar-nos amb gent que adquireix cotxes de segona mà, siguin de km0, de gerència o seminous. La compra d'aquests vehicles ofereix unes condicions molt favorables per a nombrosos perfils de conductors. Aquestes condicions dependran de diversos factors i necessitats com l'edat, l'experiència en conducció, les necessitats laborals i familiars, etc.

  

De manera que els cotxes de segona mà es transformen amb una alternativa molt competent a l'hora de plantejar-se fer un canvi de vehicle. Autokolecció t'explica per què et pot interessar comprar un cotxe de segona mà.

 

Els cotxes de segona mà són l’alternativa idònia per a molts conductors | Cedida
 

Els 6 beneficis d'adquirir un cotxe de segona mà

Autokolecció et porta les claus fonamentals relacionades amb la compra d'algun d'aquests vehicles:

  

1. El cost

El preu és un els factors rellevants que fan decantar-se per aquesta modalitat de cotxes. Invertir en un cotxe nou és una despesa que molta gent no pot assumir, però del contrari afrontar la inversió d'un cotxe de segona mà és més assequible.

  

2. L'estat del vehicle

Avui dia es poden trobar molt bons preus per vehicles amb dos anys d'ús, menys de 2000 km recorreguts i un sol propietari. Sens dubte, aquest seria un dels vehicles més destacats i desitjats de la compra d'ocasió. És recomanable tenir paciència i comparar, ja que no s'acostuma a trobar l'oferta somiada a la primera, però finalment trobareu un vehicle que s'adapti a les vostres necessitats.

  

3. L'oportunitat de l'alta gamma

Gràcies a l'adquisició dels vehicles de segona mà, molts conductors poden arribar a conduir un dels models més emblemàtics de les firmes més prestigioses (Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW, etc.). Ja que, gaudir de l'estil i les prestacions d'un vehicle nou i d'alta gamma, no està a l'abast de tothom.

  

4. No tindrà desvaloracions

Si compres un cotxe d'ocasió en bon estat, el fas servir durant un període de temps curt i en tens cura correctament, pots arribar a vendre'l després per pràcticament el mateix preu pel qual el vas adquirir. D'aquesta manera, et beneficiaràs d'una inversió que no perd valor.

  

5. Àmplia quantitat, varietat i confiança.

Per trobar aquests tipus de vehicles, sempre has d'acudir a empreses especialitzades i amb bona reputació. Aquestes disposen d'una gran quantitat i varietat de models, pel que sempre serà més senzill que trobis el que més t'agrada i s'ajusti a les teves necessitats. A més, et proporcionaran amb fiabilitat les dades de cada un d'ells com, per exemple, el seu estat o els quilòmetres realitzats.

  

6. Uns tràmits lleugers

Per últim, els tràmits per adquirir legalment el vehicle seran molt senzills i sempre rebràs l'assessorament dels professionals del concessionari. Només hauràs de posar l'assegurança al teu nom i anar a la teva oficina de la Direcció General de Trànsit (DGT).

  

En definitiva, els cotxes de segona mà, si tries bé i tens paciència, són vehicles que surten molt rendibles.

 

Autokolecció et porta les claus fonamentals relacionades amb la compra de cotxes d'ocasió | Àngel Ullate

 

Autokolecció, una marca de vehicles d'ocasió que es troba en ple moment de creixement

La marca de venda de vehicles d'ocasió amb un estil actual i dinàmic, actualment, compta amb onze instal·lacions, les quals sumen més de 6.000 metres quadrats de superfície. En aquests s'ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de gerència o d'ocasió perquè tothom pugui trobar l'opció que més s'adequa a les seves necessitats.

 

Durant el procés de compra sempre us assessoran professionals qualificats del sector, que us guiaran en funció de les vostres necessitats i resoldran els vostres dubtes.

 

Podeu posar-vos en contacte trucant al 977 20 65 76, enviant un correu electrònic a: ocasio@tarracocenter.com o bé, visitant les instal·lacions d'Autokolecció del Carrer Autovia de Salou,6.