Activitats úniques, sensacions inigualables i mar a l'Estació Nàutica Costa Daurada

L'oferta d'oci de la Costa Daurada acull nombroses activitats per a tots els públics
La Costa Daurada ofereix nombroses activitats | cedida

 

La Costa Daurada és una de les destinacions preferents de milers de turistes anualment. Les seves platges de sorra fina, la infinitat de racons amb aigües cristal·lines i, per descomptat, el sens fi d'opcions culturals i d'oci que acull són els principals atractius de la zona. El cert és que tots aquells que vulguin gaudir d'unes vacances en les quals el mar sigui el protagonista, la Costa Daurada esdevé la seva destinació perfecta. 

  

Un gran territori amb —aproximadament— 92 quilòmetres de litoral que van des del Cap de Salou fins a la desembocadura de l'Ebre, també coneguda com a Golf de Sant Jordi. És a dir, una gran extensió que permet acollir, de la mateixa manera, una gran quantitat d'activitats per a gaudir de la costa mediterrània d'una manera única. Així doncs, podreu descobrir les nombroses opcions que ofereix, així com els seus racons més ben amagats.

Totes les activitats compten amb monitors especialitzats | cedida

 

L'Estació Nàutica Costa Daurada us ofereix un sens fi d'experiències perquè descobriu el litoral mediterrani de la millor manera possible. Tant petits com grans gaudireu d'una estada única i podreu endur-vos un bon plec de sensacions mediterrànies quan finalitzin les vostres vacances. A més, us ajudarà a trobar el vostre allotjament al municipi que més us agradi: Cambrils, Salou, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla o Deltebre.

  

Una experiència única per la Badia del Fangar que inclou una degustació d'ostres i musclos a la musclera | Cedida

 

Les activitats d'aigua són les més exitoses

Hi ha opcions per a tothom, des dels més aventurers fins als que prefereixen una experiència més pausada i tranquil·la. De la mateixa manera que tant petits com grans podran participar en les nombroses activitats que ofereix l'Estació Nàutica Costa Daurada. Un dels clàssics són les de busseig i snorkel a través de les diverses platges i cales de la zona. A més, la falta d'experiència en qualsevol d'aquestes activitats no serà un problema, ja que professionals qualificats us formaran per a poder desenvolupar-les de la manera correcta.

L'experiència «Tuna Tour», d'altra banda, és un altre clar exemple de la diversitat i qualitat de les activitats oferides, en la qual podreu nedar a escassos centímetres de centenars de tonyines al Mar Mediterrani. L'experiència començarà a bord d'un catamarà de luxe a l'Ametlla de Mar, el qual navegarà mar endins fins a arribar a les instal·lacions a on s'alimenten les tonyines. Allà serà a on, tots els inscrits, bussejaran i descobriran el seu món, el qual els aportarà infinites sensacions.

D'altra banda, es realitzen tota mena d'excursions pel mar o pel riu Ebre en vaixell o catamarà. En aquestes, podreu gaudir de la tranquil·litat i màgia de l'espai que us envolta, alhora que la gastronomia us acompanya a bord de les embarcacions, la qual us permetrà tastar ostres i musclos —entre d'altres— . Pels que ho preferiu, també podreu llogar-les per explorar la costa pel vostre compte i, així, convertir l'experiència en quelcom més familiar. 

També podreu realitzar activitats de pesca esportiva, tant per a debutants, inexperts o persones amb nivell que volen pescar grans tonyines o silurs a l'Ebre, per exemple. En definitiva, tota classe d'activitats de riu i platja, juntament amb un sens fi d'experiències gastronòmiques que faran que aquest estiu sigui inoblidable. Per a consultar-les totes, només cal que entreu a la pàgina web de l'Estació Nàutica Costa Daurada i descobriu quina és la vostra. 

"😲 Un important concessionari de tarragona renova les seves instal·lacions!" "‼AGENDA: Arriben les Jornades de la Reina Margarida a Prades!"