GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Com fer apostes esportives amb seguretat

Gaudeix de les apostes esportives sense preocupacions gràcies a aquests cinc grans consells
El consell dels experts és vital a l'hora de realitzar una aposta esportiva | Cedida

 

Als qui els agrada l'esport han trobat en les apostes una manera de participar també d'aquestes competicions i de sentir-s'hi partícips. Les apostes esportives són, sens dubte, les més populars pel que fa al món de les apostes i els jocs d'atzar a Internet. Així i tot, encertar no és fàcil i apostar amb seguretat, a un lloc de confiança, tampoc és senzill. Per això és important prendre algunes mesures de seguretat a l'hora de dur a terme les apostes esportives. Entre elles, seguir consells d'experts o les anàlisis de cases d'apostes de confiança com Legalbet, apostes esportives.

 

Consells per apostar amb seguretat

Minimitza riscos. És a dir, aposta amb el cap fred, sigues realista. Per molt que el teu equip sigui el millor per tu, sigues objectiu. Pensa si de debò aquell és un bon partit per apostar o si no ho és. Minimitza tots aquells riscos que estiguin a les teves mans.

 

Aprofita els abonaments de les cases d'apostes. Hi ha molts tipus d'abonaments, alguns molt avantatjosos, informat bé del que ofereixen. Per exemple, si hi ha un abonament que et torna els diners en cas de perdre l'aposta, potser és el millor moment per arriscar. Això no vol dir que deixis de tenir ment freda. Informat sobre diferents abonaments, alguns et doblen el teu primer premi o et donen recompenses en cas que guanyis.

 

Segueix els consells dels experts. Hi ha persones que fa molts anys que participen a les apostes esportives. Molts ho fan per hobby, però el cert és que tenen molta experiència i coneixement sobre el món de les apostes esportives online. Per això et recomanem que segueixis els consells d'aquells qui més en saben. Algunes d'aquestes veus les podràs trobar a Internet. Abans de realitzar qualsevol aposta, informa't bé i deixa't informar pels qui més en saben.

 

Utilitza pàgines web amb informació esportiva i les anàlisis de les cases d'apostes. Més enllà dels consells sobre apostes que puguis rebre dels qui més en saben, el que està clar és que per apostar en el camp dels esports has d'estar informat. No es tracta només de saber tots els detalls del teu equip, sinó de seguir la lliga per la qual apostes, de tenir clara la situació de cada equip, de cada jugador. Per apostar s'ha d'estar informat. I per estar-ho pots seguir diferents publicacions que parlen d'esport o les anàlisis que les mateixes cases d'apostes realitzen, com el cas de Legalbet.es i que t'ajuden a poder estar al dia.

 

Només juga amb cases d'apostes segures. Amb aquelles que tinguin llicència de joc i segells de certificació. És molt important apostar en llocs de confiança per no posar en perill la nostra aposta i els nostres diners. Si vols comprovar si una casa d'apostes compta amb la llicència necessària, pots anar al web de la Direcció General d'Ordenació del Joc (DGOJ) i comprovar si està al llistat de casinos i cases d'apostes online amb llicència. També aprofita per revisar els mètodes de pagament de cada pàgina, i només juga en aquelles que ofereixen mètodes segurs.