Aquopolis Costa Daurada reobre les seves portes amb totes les mesures de seguretat

El parc aquàtic ha establerts diverses mesures de seguretat contra la Covid-19
Aquopolis Costa Daurada reobre amb totes les mesures de seguretat | cedida

Torna la diversió en remull a la costa tarragonina aquest estiu, i ho fa amb tota la seguretat. Aquopolis Costa Daurada ha reobert les seves portes aquest dimecres, 1 de juliol. El parc aquàtic de la Pineda, però, també ha hagut d’adaptar-se a les noves mesures de seguretat i higiene per prevenir el contagi de la Covid-19.

D’aquesta manera, doncs, Aquopolis reobre amb el seu aforament reduït, a causa de la situació excepcional d’aquesta temporada. El parc aquàtic estarà obert des de les 11.30 hores fins a les 19 hores des de l'1 de juliol i fins al 30 d'agost, i d'11.30 hores a 18 hores a partir del 31 d'agost i fins al 13 de setembre, quan finalitzarà la temporada.

Escollir data per anar al parc, mascareta i distància de seguretat

Les persones que vulguin passar un dia refrescant-se al parc se'ls recomana comprar prèviament l’entrada a través de la seva pàgina web, per tal d’accedir amb la total seguretat ensenyant l’entrada a través dels telèfons mòbils. Ara bé, les entrades també es podran comprar a les taquilles d'accés al parc aquàtic. Pel que fa als abonats que tinguin passi de temporada no caldrà que reservin prèviament i hauran d’accedir al recinte per una porta lateral.

Enguany, per entrar a Aquopolis Costa Daurada els visitants hauran de portar mascareta obligatòriament, la qual hauran de dur posada només en tots els espais comuns: als restaurants i la botiga. A més, a dins del recinte s’haurà de respectar la distància de seguretat a tot arreu, especialment a les cues de les atraccions. La distància que s’ha de mantenir estarà senyalitzada. També hi haurà diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic ubicats en tot el parc.

Per fer que l'experiència sigui encara més segura per a tots els visitants i els treballadors, el personal del parc realitzarà una desinfecció i una neteja constants de les instal·lacions i dels espais comuns de tot el recinte.

"Preparat per l'estiu: Com estalviar combustible en viatges llargs amb el teu cotxe" "Els 10 racons imprescindibles per visitar a les Muntanyes de la Costa Daurada"