Arriben els descomptes més esperats d'Augusta Car amb els 'Hyundai DAYS'

Del 17 al 24 de juliol no et perdis els grans descomptes d'aquesta promoció Hyundai!
Troba el vehicle Hyundai que millor s'adapti a les teves necessitats | Cedida

 

Només vuit dies, només 58 vehicles! Amb aquesta exclamació, Augusta Car inaugura els 'Hyundai DAYS' del mes de juliol. I és que del 17 al 24 podreu aprofitar els descomptes espectaculars que ofereix per a renovar el vostre cotxe. Així doncs, si sou uns amants del motor o, simplement, necessiteu canviar-vos el vehicle, no deixeu passar aquests vuit dies de preus increïbles!

  

 

 

Vehicles completament equipats amb prestacions per a tots els gustos. A més, podreu triar entre diversos models: esportius, berlines, SUV i molts més. Tots aquests estan revisats per un equip de professionals que garanteix una qualitat excepcional des del moment de la seva compra. Així doncs, no oblideu marcar al calendari la data dels nous 'Hyundai DAYS' i aprofitar vuit dies carregats de descomptes.

 

Les unitats són limitades, així que si voleu aconseguir la vostra, haureu de ser dels primers! Augusta Car posarà a la disposició de tots els interessats 58 vehicles a un preu molt més baix de l'habitual perquè pugueu emportar-vos un cotxe de primera marca a un preu més que assequible. Per a més informació, podeu visitar el concessionari d'Augusta Car a Tarragona, a on professionals us informaran de la dinàmica de la promoció.

  

  

 

 

Una marca que busca cobrir totes les teves necessitats

Un dels principals objectius de Hyundai és arribar a satisfer les diferents necessitats de tots els seus públics. Per aquest motiu, compta amb una àmplia gamma de models de vehicles amb característiques molt diverses: elèctrics, híbrids, dissenys moderns amb tecnologia punta, clàssics confortables, familiars, esportius, etc. Tots ells amb un excel·lent funcionament, ja que els professionals de la marca vetllen per oferir la millor qualitat i servei.

 

  

  

Cal destacar l'etiqueta ECO a molts dels seus vehicles. Aquest fet converteix a Hyundai en una marca compromesa amb el medi ambient, així com amb el seu desenvolupament sostenible. Si voleu endinsar-vos en aquesta marca, podeu visitar qualsevol dels concessionaris Augusta Car a TarragonaReus, Cambrils i Valls.