Dibuixa el cotxe dels teus somnis amb Toyota Autoforum

Els concessionaris Autoforum busquen el cotxe dels somnis amb el concurs de dibuix ‘Toyota Dream Car’

El concurs inclou categories per diferents franges d’edat: de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys

A principis d'any, milers d'arcs de Sant Martí van inundar les nostres finestres durant el confinament, i així molts pares i mares van redescobrir el plaer de dibuixar amb els seus fills i filles.

Aquest mes de novembre, Toyota Espanya convoca una nova edició del concurs de dibuix infantil 'Toyota Dream Car Art Contest', organitzat a escala mundial per Toyota Motor Corporation. Nens i joves de tot el món, de 4 a 15 anys, estan cridats a dissenyar i dibuixar el cotxe dels seus somnis, desenvolupant la seva imaginació i la seva creativitat.


Igual que en edicions anteriors, el concurs es divideix en tres categories: de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys. Per a participar, els nens i adolescents únicament han de realitzar un dibuix a color en grandària A3, elaborat a mà i amb qualsevol tècnica artística.

El 'Toyota Dream Car Contest' es divideix en dues fases, una nacional i una altra mundial. En la fase nacional del concurs hi ha tres premis per categoria.

Els guanyadors del concurs, un per cada categoria, s'emportaran una tauleta multimèdia Samsung Galaxy Tab A 10.1" de 32GB, mentre que els que obtinguin el segon premi gaudiran d'una caixa regalo 'Family's Box - Moments màgics en família'. Els agraciats amb cadascun dels tres tercers premis obtindran un pack de jocs de taula valorat en 60 €.

Els nou finalistes del concurs nacional participaran en el concurs mundial, optant així a un dels cinc premis de 5.000 $ per a cada participant i 10.000 $ per a cadascun dels cinc centres educatius dels vencedors.

Dibuix guanyador del passat 'Toyota Dream Car'
Dibuix guanyador del passat 'Toyota Dream Car' | Toyota Autoforum

Com puc participar?

La participació en el concurs 'Toyota Dream Car' és molt senzilla, només has de seguir els següents passos:

1. Descarrega el full d'inscripció i consulta les bases legals. Demana als teus pares que llegeixin detingudament les bases del concurs.

2. Emplena el formulari d'inscripció. Fes-ho amb els teus pares i no t'oblidis de donar una breu explicació del cotxe dels teus somnis!

3. Demana als teus pares que ho signin, juntament amb el formulari d'inscripció, ja que en cas contrari, el dibuix del cotxe dels teus somnis no serà vàlid.

4. Porta el teu dibuix a un concessionari Toyota. Digues als teus pares que t'apropin a un Concessionari Oficial Toyota per a lliurar la teva obra juntament amb el formulari d'inscripció.

El període de recepció de dibuixos va començar el passat 3 de novembre i s'estendrà fins al 31 de gener de 2021. A la fi de febrer de 2021, un jurat format per experts en arts plàstiques i en automoció triarà als guanyadors del concurs nacional, que es donaran a conèixer a través d'un comunicat a primers de març de 2021.

Els dibuixos es poden entregar a qualsevol concessionari Autoforum (Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell i Valls) a l'atenció del departament de comunicació, o a la seu de Toyota de Madrid (Avinguda de Bruselas, 22. 28045 Alcobendas)

Sens dubte, el concurs ‘Toyota Dream Car’ és una bona oportunitat per reprendre aquelles activitats que, malgrat el confinament, ens permeten compartir estones amenes en família sense sortir de casa. 

Cartell del concurs 'Toyota Dream Car'
Cartell del concurs 'Toyota Dream Car 2020 | Toyota Autoforum


Comentaris