MINUT A MINUT

El temporal causa estralls a l'Ebre i molts problemes a Tarragona

Nombrosos avantatges amb la nova App de La Fira Centre Comercial de Reus

Amb la nova App podreu estar informats de tot el relacionat amb els establiments
La nova App presenta diverses novetats | redacció

Les tecnologies són una realitat que conviu amb tots nosaltres dia rere dia. Per això, cada vegada són més els negocis i establiments que les incorporen en el seu desenvolupament. Aquest és el cas de La Fira Centre Comercial de Reus, que ha creat recentment la seva pròpia App per tal de millorar l'experiència de tots els seus clients. Així doncs, ha posat a l'abast de tots els que vulguin múltiples funcions per tal d'oferir un servei  molt més complet, còmode i optimitzat.

 

La nova App està disponible per a telèfons mòbils amb sistemes operatius d'Android i d'Apple. Així doncs, pràcticament la totalitat dels clients podran gaudir dels diversos avantatges que presenta. Us oferirà informació sobre tot el que tingui relació amb els diversos establiments amb els quals compta, bé siguin botigues de moda, de cosmètics, del sector de la restauració, tecnològiques, etc.

 

Avantatges que no us deixaran indiferents

La Fira Centre Comercial està al bell centre de Reus. Allà hi podreu trobar desenes d'establiments de tots els sectors repartits en quatre grans pisos, els quals sumen un total de quasi 30.000 metres quadrats de superfície. Dia rere dia vetlla per la satisfacció dels seus clients, motiu pel qual ha decidit posar en marxa aquesta nova App. Per això, s'han treballat nombrosos avantatges, de les quals en podem destacar:

 

— Ofereix informació actualitzada sobre el centre per tal de poder estar al dia de totes les seves novetats.

— Guarda la ubicació del vostre vehicle al pàrquing del centre perquè trobar-lo no sigui un problema.

— Permet consultar horaris, serveis i agenda d'activitats.

— Podreu gaudir de descomptes i promocions exclusives.