Autokolecció ofereix una àmplia gamma de vehicles dièsel

Consells per comprar un cotxe nou: els avantatges d'un vehicle dièsel

Descobreix quins són els beneficis d'adquirir un vehicle dièsel de la mà d'Autokolecció, el concessionari de cotxes de segona mà on trobareu una àmplia gamma de vehicles dièsel

Si estàs pensant a comprar-te un cotxe nou, hauràs sentit que, últimament els cotxes dièsel sembla que no estan passant pel seu millor moment, a causa de la crisi per la nova normativa de les zones de baixes emissions. Però això no vol dir que no es puguin conduir més o que s'hagin de deixar de comprar.  Hi ha molts cotxes dièsel que poden circular perfectament i no estan restringits a les àrees de baixes emissions, sobretot els cotxes nous.

Els dièsel són cotxes que presenten molts avantatges, el que has de tenir clar és si en funció de les teves necessitats diàries a l'hora de fer ús del vehicle ets o no un usuari potencial per adquirir aquest tipus de vehicle.

Pere Bosch el comercial d'Autokolecció  t'explica  quins són els avantatges de conduir un cotxe dièsel:

Un dels avantatges més clars és el consum, ja que els motors dièsel gasten menys que els cotxes de gasolina. Aquesta fet, vindrà donat a partir dels quilòmetres que realitzis anual o diàriament.

Un usuari potencial per conduir un cotxe dièsel és aquell que fa entre uns 15 i 20 km l'any, això significa uns 40 o 50 km al dia. Amb això es fa un estalvi vers un cotxe de gasolina d'uns 300€ aproximadament a l'any.

Autokolecció ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de gerència o d'ocasió. Professionals qualificats del sector us assessoraran en les vostres decisions, guiant-vos cap a l'opció que més s'apropi a les vostres necessitats. A més, la relació de qualitat i preu és un dels principals al·licients, ja que trobareu primeres marques a preus increïblement baixos. Turismes, esportius, familiars i molts altres models! Un ampli ventall d'opcions que no deixaran a ningú indiferent.

Autokolecció
Autokolecció | Àngel Ullate

Podeu  posar-vos en contacte trucant al 977 20 65 76, enviant un correu electrònic a: ocasio@tarracocenter.com o bé, visitant les intal·lacions d'Autokolecció del Carrer Autovia de Salou,6.