monterols

El Campus d'estiu del Tennis Reus Monterols torna carregat d'activitats esportives

El campus obrirà les seves portes del 25 de juny al 6 de setembre

Un any més, el Club Tennis Reus Monterols ofereix un Campus d'estiu per a nens, nenes i joves de 2 a 16 anys. Enguany celebra la seva 21a edició amb un programa carregat d'esports a l'aire lliure, tallers pels més petits, ensenyament d'idiomes i activitats a la piscina per gaudir d'un estiu més refrescant. Així doncs, el programa del Club es divideixen en un Mini Campus, un Campus Multiesportiu, un Campus Jove, escola de tennis, escola de pàdel i escola de natació. 

Una gran oferta lúdica i esportiva per un ampli ventall de públic que compren des d'infants fins a adolescents. Així doncs, tots els programes compten amb unes activitats fetes a mida, les quals s'adeqüen a la perfecció a les seves necessitats i possibilitats. La principal finalitat del Campus és fomentar l'esport, la diversió i, sobretot, l'amistat entre tots aquells que hi formen part. 

Els vostres fills gaudiran de diverses activitats lúdiques  | Josep Martí

 

Els més petits també podran gaudir al Tennis Monterols

Des de la passada edició, els més petits poden gaudir del Campus d'estiu del Monterols. Així doncs, el Mini Campus acull als nens i nenes de 2 o 3 anys per tal que també puguin passar un estiu diferent i divertit. En aquest cas, totes les activitats estan dirigides per educadors que s'encarreguen de vigilar i atendre les seves necessitats. Els tallers didàctics i de treballs manuals, els jocs simbòlics, els tallers aquàtics i els contacontes són algunes d'aquestes.

En aquest cas, l'horari és de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores. A més, el Mini Campus compta amb l'opció de servei d'acollida, obrint les portes als infants de 8.00 a 9.00 hores del matí; de servei de menjador i migdiada, de 12.30 a 14.00 hores i de recollida, de 12.00 a 12.30 hores. 

Els més petits estaran acompanyats de monitors durant tota la jornada  | Josep Martí

 

El Campus Jove està dirigit als adolescents

Multiesports, classes de Fitness i activitats a la piscina són alguns dels actes programats pel públic més adolescent. El Campus Jove acollirà als joves d'entre 12 i 16 anys des del 25 de juny fins al 6 de setembre. De la mateixa manera que en el Mini Campus, també s'oferirà el servei d'acollida a primera hora del matí i el servei de menjador, una vegada finalitzin les activitats programades al Campus.

El millor Campus per als vostres fills aquest estiu al CTR Monterols | Josep Martí

Escoles de tennis, pàdel i natació

Per tots aquells que vulguin profunditzar en les tècniques més professionals del tennis, el pàdel o la natació, s'oferiran diverses Escoles. La de tennis i la de pàdel estan destinades a joves d'entre 7 i 16 anys. En ambdues es realitzaran entrenaments, preparació física, activitats a la piscina i, per descomptat, temps per descansar i poder gaudir amb els companys de diversos jocs i espais al Campus. 

D'altra banda, l'Escola de natació, està oberta per tots aquells nens, nenes i joves de a partir de 3 anys. El principal objectiu d'aquesta és iniciar als més petits en el món de la natació, contribuint en la pèrdua de por a l'aigua; i ajudar als més grans a millorar la tècnica en els diversos estils de natació existents.

La perfecta combinació entre esport i oci al Campus d'estiu del Club Tennis Reus Monterols  | Josep Martí

 

Se celebraran diverses festes i tornejos

Un dels actes més esperats per tots els joves del Campus és l'acampada amb festa nocturna. Aquesta activitat, organitzada per a majors de 12 anys, consisteix en passar una nit al Club Tennis Reus Monterols i gaudir de diverses activitats nocturnes controlades pels monitors. És una de les que major consolidació té al programa, ja que any rere any presenta un gran èxit d'acollida.

També es realitzarà un torneig setmanal de tennis, pàdel i ping-pong, per tal que tots els membres del Campus puguin gaudir d'una experiència esportiva diferent i divertida. Per tots aquells que us vulgueu informar sobre les diverses opcions, podeu assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el dia 15 de juny al mateix Club.