aparador-mercaeurasia-carnaval

Les disfresses que més triomfaran al Carnaval 2019

S'apropa el Carnaval i Merca Eurasia ofereix disfresses per a tots els gustos

S'acaba febrer i això és sinònim que s'apropa el Carnaval. Moltes ciutats ja han engegat aquesta setmana les seves festes i, la resta, està a punt de fer-ho. Tot i això, segur que hi ha més d'un que encara no té la seva disfressa. Per tots aquests, no deixeu que això sigui un problema. Merca Eurasia us ofereix moltíssimes possibilitats perquè, tot i ser l'últim en comprar-la, siguis l'enveja del Carnaval.

 

El multipreu més gran del Camp de Tarragona es troba a Reus, al Carrer Perú 17, zona del Tecnoparc. Compta amb 6.000 metres quadrats que, per Carnaval, s'omplen de colors, plomes, maquillatges, disfresses i molt més. De dilluns a dissabte, de 09.00 a 21.00 hores, podreu passejar pels seus passadissos buscant allò que més necessiteu per a gaudir d'una bona festa de Carnaval. A més, aparcar no serà un problema, ja que compta amb un pàrquing gratuït de més d'un centenar de places  pels seus clients.

attrezzo-carnaval-merca-eurasia
Ulleres de Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

Les disfresses de moda aquest Carnaval 2019

Us deixem algunes de les disfresses amb les quals, segur, que ets l'enveja de la festa:

'La Casa de Papel'. Resulta estrany que algú no hagi vist aquesta sèrie en els darrers mesos. Per això, una de les disfresses que segur que revoluciona la festa aquest 2019 és la dels aclamats lladres. Amb màscares de l'artista Dalí i un cos vermell, et convertiràs en un d'ells fàcilment. El que no resulta tan fàcil és trobar aquestes dues coses. Merca Eurasia les posa al vostre abast, perquè passeu de ser fanàtics de la sèrie a, per una nit, ser part del show.

Careta de Dalí com la dels protagonistes de la sèrie «La Casa de Papel» a Merca Eurasia
Careta de Dalí com la dels protagonistes de la sèrie 'La Casa de Papel' a Merca Eurasia | ÀNGEL ULLATE

 

Pirates.  Són molts els que alguna vegada han somiat a viatjar en un vaixell pirata i conquerir nombrosos territoris. Doncs ara és el seu moment! Teniu barrets, banderes, maquillatges i molts complements més per tal de convertir-vos en un capità d'allò més temut i navegar aquesta festa tan sonada.

Barret pirata de Merca Eurasia de la col·lecció Carnaval 2019
Barret pirata de Merca Eurasia de la col·lecció Carnaval 2019 | ÀNGEL ULLATE

 

Disfresses d'una sola peça. Cada any es veuen i cada any triomfen. Animals com els flamencs o els conills; o bé personatges de ficció com els Minions o els aliens de Toy Story. Disfresses 2x1, en les que assegures ser original i, a més, no passar gens de fred.  Tot i ser una festa molt esperada per la majoria, el fred és un handicap per molts. Així, amb les disfresses d'una sola peça, t'assegures què això no sigui un problema.

disfresses-carnaval-merca-eurasia
Disfresses de Carnaval d'una sola peça a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

Sirenes.  Segur que més d'una somia amb tenir una llarga cua de sirena. Doncs a Carnaval, tot és possible. Per això, una altra de les disfresses que podeu posar-vos i que, segurament, sigui l'enveja de més d'una persona, és la de sirena. De colors molt diferents perquè cadascú esculli el que més li agradi, segur que us convertiu en un d'aquests éssers de llegenda.

Disfresses de sirena pel Carnaval 2019 de Merca Eurasia Reus
Disfresses de sirena pel Carnaval 2019 de Merca Eurasia Reus | Àngel Ullate

 

Herois tradicionals. Els Tres Mosqueters o el Zorro, alguns dels personatges de ficció més aclamats des de fa molts anys. Cada Carnaval hi ha algú que es decideix per convertir-se en un d'aquests. El fanatisme per aquests perfils de personatges fa que menuts i grans es posin barret, capa i espasa, i surtin al carrer com els herois que —durant uns dies— són.

barrets-carnaval.herois-tradicionls-mercaeurasia
Barrets d'herois tradicionals pel Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

—  S.W.A.T.  Si convertir-se en policia ja és un reclam, esdevenir un agent dels S.W.A.T. encara farà és més atractiu.  Un equip d'alta seguretat que du a terme operacions d'alt risc. Casc, proteccions i armes.  No pots oblidar cap detall en el teu nou uniforme per a passejar pels carrers del teu poble o ciutat com si anessis a detenir una operació contra perillosos delinqüents.

cascs-swat-policia-carnaval-mercaeurasia
Cascs d'agent S.W.A.T. pel Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate

—  Pallassos. Pels més tradicionals, les disfresses de pallasso. És l'únic dia a l'any en què tots podem ser pallassos sense que això tingui una connotació negativa. Així que, som-hi! Barrets, corbates, llaços i disfresses completes, entre els diferents productes i complements que trobareu a Merca Eurasia.

pallasso-disfressa-carnaval
Productes i complements per a fer una disfressa de pallasso a Merca Eurasia | Àngel Ullate

 

—  Attrezzo. Si us voleu disfressar, però no sabeu ben bé de què, podeu decorar el vostre cos amb màscares, barrets o diferents elements d'attrezzo  d'allò més carnavalescs. No cal anar disfressat per a poder gaudir d'aquesta festa i, a més, ser part d'ella. 

attrezzo-carnaval-mercaeurasia
Attrezzo de color verd pel Carnaval a Merca Eurasia | Àngel Ullate