Gaudeix fins al setembre del Casal d'Estiu DiadeGranja.com

Aquest casal ofereix la possibilitat de dur-hi també els nens al setembre, i a més també se'ls pot apuntar en dies puntuals
Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal | Facebook

 

Avui us presentem una proposta que segur que els encanta als vostres fils i filles. Es tracta del Casal d'Estiu de DiadeGranja.com, una iniciativa que té l'objectiu de continuar amb la tasca educativa dins d'un entorn natural perquè, de manera educativa, gaudeixin de l'estiu amb activitats diferents i adaptades a les diferents edats dels infants. 

 

Una de les de les característiques del Casal és que hi ha la possibilitat d'anar-hi dies puntuals. Així doncs, a banda de poder-hi anar tota la setmana, els nens i nenes poden assistir un dia en concret, si els fa falta els pares per qualsevol motiu. Un altre punt destacat del DiadeGranja.com és que dura des del juny fins al mes de setembre, un fet poc habitual entre l'oferta de casals d'estiu que se solen acabar a finals d'agost, malgrat que l'escola no s'inicia fins a mitjans de setembre. 

 

Els animals, una de les grans atraccions del Casal

Els diferents animals que hi ha a DiadeGranja.com són la principal atracció dels nens i nenes que participen al Casal d'Estiu. Hi ha animals com cavalls, mini cavalls, rucs, conills, oques, ovelles, gallines, una vaca, cangurs, alpaques o xinxilles. 

 

  

A més, es duen a terme més d'una desena d'activitats d'oci com gimcanes, minigolf, tallers de pa, jocs per desenvolupar la intel·ligència emocional, manualitats, entre d'altres. Per altre costat, poden gaudir d'activitats al camp de futbol i a la zona de jocs aquàtics, on la música i l'aigua ajuden a combatre la calor d'aquests mesos d'estiu. 

 

 

En relació a l'aprenentatge, cal remarcar que els nens i nenes fan cada dia una hora en anglès. A més, utilitzen material reciclat per dur a terme tallers de manualitats i aprendran a tenir cura del medi ambient, cuidant d'un hort i dels animals. 

 

També realitzen diverses activitats d'oci i coneixeran de més a prop els animals i la natura, per tal de despertar l'interès dels infants per l'entorn que els envolta i aprofitant la relació amb els altres nens i nenes i amb els animals de la granja. 

 

Envoltats de natura i animals, els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé. | Cedida

 

Activitats adaptades a les diferents edats

Els nens i nenes apuntats al Casal d'Estiu es divideixen en tres grups en funció de l'edat perquè tots puguin fer activitats adaptades a la seva situació. Així doncs, hi ha un grup de 3 a 5, un de 6 a 8 anys i un de 9 a 12 anys. 

 

Hi ha diferents opcions d'horaris i preus. Si apunteu el vostre fill a la franja de les 9.00 a les 13.00 hores, la setmana surt a 70 euros i dues setmanes a 130 euros; en canvi, amb l'horari de les 09.00 a les 15.00 hores amb dinar inclòs són 110 euros una setmana i 210 euros dues setmanes; finalment, amb l'horari de les 09.00 a les 17.00 hores, la setmana surt a 130 euros, mentre que dues setmanes surten a 250 euros. 

 

A banda d'aquests horaris, hi ha la nova opció d'apuntar als vostres fills un dia en concret. També es pot utilitzar l'hora d'acollida, que és de les 07.45 a les 09.00 hores i te un preu de tres euros per dia. A més, si teniu més d'un fill, hi ha un 10% de descompte per germà. 

 

Com apuntar-se al Casal d'Estiu? 

Per inscriure als vostres fills i filles heu de posar-vos en contacte amb DiadeGranja.com mitjançant el telèfon 977 751 629, enviant un missatge de WhatsApp al número 653 751 510 o un correu electrònic a hola@diadegranja.com . Podeu trobar tota la informació necessària a la pàgina web de DiadeGranja.com o a la seva pàgina de Facebook.