El pintacares a DiadeGranja.com és una de les activitats que més agrada.

Una Castanyada i Halloween únics en família a DiadeGranja.com

El 27 i 28 d'octubre, i de l'1 al 4 de novembre, la granja escola s'omple d'activitats i espais a compartir entre natura i animals

 

La granja escola i de natura DiadeGranja.com ha preparat una Castanyada i Halloween especials plens d'activitats per als més petits de la casa. Els dies 27 i 28 d'octubre, i de l'1 al 4 de novembre, tallers, jocs, teatre i l'immillorable entorn acompanyat dels animals, faran que es converteixi en l'espai ideal per passar aquests dies en família.

A més a més i com ja és habitual, des de DiadeGranja.com s'ofereix a les famílies i tothom qui ho vulgui un espai de pícnic i barbacoes condicionades amb tots els utensilis i material necessari per cuinar al gust, així com l'accés als diferents parcs infantils i una pista poliesportiva, perquè joves, petits i grans trobin el seu espai per gaudir al màxim del dia.

En el marc de les activitats específiques de la Castanyada, aquests dies estarà programada una obra de teatre de 'La Castanyera', un passeig amb carro terrorífic, tallers de manualitats i pintacares temàtics de Tots Sants i Haloween, i un concurs amb jocs i regals sopresa perquè els més petits passin una jornada inoblidable.

Els animals, els més estimats de DiadeGranja.com

Els diferents animals que hi ha a DiadeGranja.com són la principal atracció dels nens i nenes que visiten la granja escola. Hi ha animals com cavalls, mini cavalls, rucs, conills, oques, ovelles, gallines, una vaca, cangurs, alpaques o xinxilles.

Com no podria ser d'una altra manera, més enllà de les activitats específiques de la Castanyada, petits i grans podran gaudir de la visita habitual amb els animals, tot aprenent les seves característiques i la millor manera de tenir-ne cura.

La Castanyera també farà acte de presència.
La Castanyera també farà acte de presència. | DiadeGranja.com

 

 

Activitats, horaris i preus de la Castanyada a DiadeGranja.com:

Activitat principal:

10.30 a 20.00 h. Lloguer espai de pícnic i barbacoes a condicionada amb tots els utensilis i menatge necessari per fer-ho al teu gust.

10.30 a 20.00 h. Accés als parcs infantil interior, exterior i a la pista poliesportiva.

16.00 h. Obra de teatre “LA CASTANYERA”.

— Tot per 8 euros els adults i 6 euros els nens 

Activitats complementàries:

11.30 h. Visita a la granja. Preu: 3 euros adults i nens.

12.30 h. Passeig amb el carro terrorífic. Preu: 2 euros adults i nens.

17.00 h. Tallers-manualitats temàtica “LA CASTANYERA” i “Halloween”. Preu: 2 euros adults i nens

11.00 h, i 17.00 h. Pintacares “Halloween”. Preu: 2 euros adults i nens

18.30 h. Concurs-jocs “Halloween” amb regals sorpresa: truc o tracte, búsqueda en el cub pringos i d’altres. Preu: 2 euros adults i nens

— A les activitats complementàries les inscripcions es faran al mateix espai de 10.30 a 11.30 h.

Un espai de natura i animals a un pas de casa

Per anar a passar el dia i participar de les activitats de la Granja escola, és imprescindible fer una reserva prèvia. Us podeu posar en contacte amb DiadeGranja.com mitjançant el telèfon 977 751 629, enviant un missatge de WhatsApp al número 653 751 510 o un correu electrònic a hola@diadegranja.com . Podeu trobar tota la informació necessària a la pàgina web de DiadeGranja.com o a la seva pàgina de Facebook. 


Comentaris