GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

CBRE Global Investors i Parc Central s'uneixen en una jornada de conscienciació tecnològica

El centre comercial tarragoní acollirà una conferència sobre el perill de l'addicció a les noves tecnologies
Parc Central acollirà la conferència 'CONTR@DICCIÓN' el pròxim 29 de maig | Cedida

Els pròxims dies se celebra el 'Dia Internacional del Joc', el qual pretén potenciar el joc en tots els seus àmbits i edats. En aquest marc, el Parc Central de Tarragona, juntament amb el CBRE Global Investors, ha preparat una jornada en la qual es faci ressò dels perills de l'addicció a les noves tecnologies, la qual està present en molts perfils de l'era moderna. Així doncs, el pròxim 29 de maig a les 11.00 hores del matí, podreu gaudir de la conferència tecnològica 'CONTR@DICCIÓN'.

 

El Dr. Marc Massip, Doctor en Psicologia de la Salut i especialitzat en Avaluació i intervenció amb nens, joves i famílies, serà el convidat especial de la jornada, el qual oferirà diversos consells pràctics sobre com lluitar contra un problema latent en la nostra societat. La jornada donarà el tret d'inici amb la projecció d'una pel·lícula que tracta aquest problema des d'edats diverses, centrant-se en l'addicció als videojocs, la depressió de les xarxes socials, les nàusees digitals, la nomofòbia, la cibercondria, el to de trucada fantasma, el «phubbing» o les lesions físiques.

 

CBRE Global Inversors, una gestora d'actius immobiliaris centrada en la Responsabilitat Social Corporativa

'CONTR@DICCIÓN' és un projecte de CBRE Global Inversors que pretén donar a conèixer un problema tan avançat i, alhora, pràcticament desconegut. Aquesta campanya compta amb diversos continguts formatius i informatius, els quals són compartits per la mateixa empresa a través dels seus diferents canals de comunicació. Així doncs, a banda de donar a conèixer els perills emergents de l'ús actual de les noves tecnologies, es fomenten valors naturals com el de la família, salut, benestar i alegria. 

  

 

 

«Les noves tecnologies han envaït la vida quotidiana de la societat moderna, per la qual cosa és extremadament important sensibilitzar sobre el seu ús saludable» diu Antonio Simontalero, Country Manager Spain & Portugal a CBRE Global Investors. Resulta de vital importància conscienciar a la societat del consum responsable de les diverses plataformes digitals que emergeixen dia rere dia. Iniciatives com 'CONTR@ADICCIÓN' pretenen potenciar aquest fet entre les múltiples generacions digitals existents.