GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarraco Center compta amb un centre especialitzat en vehicles comercials, el Centre Transit

El Centre Transit ofereix un servei integral per a autònoms, petites i mitjanes empreses
Tarraco Center compta amb un centre d'especialització en vehicles comercials | Laia Solanellas

Els clients i la seva satisfacció són la principal prioritat de Ford Tarraco Center. Per aquest motiu, la marca no para d'innovar en la incorporació de diversos serveis que cobreixin les seves necessitats. D'aquesta manera va néixer el Centre Transit, un centre especialitzat en vehicles comercials que ofereix un servei integral automobilístic tant per a autònoms, com per a petites i mitjanes empreses.

 

El Centre Transit compta amb nombrosos experts que t'explicaran les diverses funcionalitats i prestacions de cadascun dels vehicles de la gamma Ford Transit. Així doncs, aspectes com la càrrega útil de transport, el volum de càrrega, el tipus de motors i estalvi de combustible són alguns d'aquests. A més, podreu personalitzar-los en funció de les necessitats de cadascun, de manera que podreu fer vostre qualsevol dels models de la gamma!

El Centre Transit et dóna la possibilitat de tenir un vehicle carrossat amb lliurament immediat | tarracocenter.com

 

Condicions especials i serveis gratuïts

La postvenda és un altre dels serveis garantits al Centre Transit, de manera que diversos tècnics experts i coneixedors dels vehicles comercials de Ford us acompanyaran durant tot el vostre recorregut amb la marca. Cal destacar les diverses condicions especials de les quals us podreu beneficiar en aquest centre especialitzat:

— 10% de descompte en mà d'obra mecànica i carrosseria.

— 20% de descompte en l'oli.

— 20% de descompte en peces de manteniment.

— 10% de descompte en la resta de peces.

 

A més, també podreu gaudir de manera completament gratuïta de diversos serveis oferits al Centre Transit. Aquests són les reparacions de manteniment i desgast al moment, prioritat en la recepció, possibilitat de demanra cita prèvia, revisió intermèdia de seguretat entre les revisions, neteja exterior del vehicle, finançament sense interessos i disponibilitat de vehicle de cortesia. 

Assessorament personalitzat abans i després de realitzar la compra | Laia Solanellas

 

Descobreix la gamma de vehicles comercials de Ford

Els vehicles inclosos al Centre Transit són la nova Transit Courier, la nova Transit Connect, la Transit Custom, la Transit, la Transit Chasis, la Ranger, la Transit Minibus, la Transit Autocaravana, el nou Ranger Raptor i el nou Ranger. Cal destacar que tots aquests es poden adaptar a persones amb necessitats especials, així com camperitzar-se.

 

La rapidesa d'entrega de vehicles carrossats és una altra de les grans prestacions del Centre Transit. En un termini màxim de 10 dies, podreu gaudir del vostre vehicle comercial transformat per tal de poder-li donar l'ús que necessiteu. Així doncs, si voleu incorporar una caixa frigorífica al vostre vehicle, canviar-li la carrosseria per a poder transportar productes voluminosos o qualsevol altra situació, no dubteu en anar a Tarraco Center.

 

Per a més informació sobre el Centre Transit o qualsevol dels serveis prestats, podeu anar als concessionaris Tarraco Center que trobareu a Reus, Tarragona, Valls i Cambrils.