El Samà Slow Market del Parc Samà

La màgia nadalenca arriba al Parc Samà amb el Christmas Garden Market

L'esdeveniment se celebrarà durant 16 dies, del 18 al 30 de desembre i de l'1 al 5 de gener, excepte el 24 i 25 de desembre

El teixit comercial de Cambrils i els gestors del Parc Samà repeteixen la fórmula després de l'èxit del 'Samà Slow Market' al mes d'agost. Ara, en l'època de Nadal al davant, tornen a unir esforços per organitzar el 'Christmas Garden Market', on s'instal·laran prop de trenta ofertes de comerç local entre el 18 i el 30 de desembre —excepte el 24 i 25— i de l'1 al 5 de gener. 

L'objectiu d'aquest mercat nadalenc és dinamitzar l'economia de proximitat i mostrar la importància del consum local i la producció sostenible, a més de ser un exemple dels beneficis de la col·laboració publico-privada en temps de crisi per generar oportunitats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Inspiració europea

El Christmas Garden Market estarà ubicat en un entorn meravellós com és el del Parc Samà i, com es poden gaudir en altres punts d'Europa, en un jardí botànic. Es tracta d'un esdeveniment a l'aire lliure en plena natura que ofereix als visitants dues visites màgiques ambientades —mitjançant so i il·luminació singular—, en l'atmosfera nadalenca on podran adquirir els seus regals des d'un enfocament de compra responsable i sostenible als mercats de casa.

El mercat nadalenc tindrà dos itineraris. Durant els matins, de 10 a 14 hores, s'obren les 14 hectàrees de jardí històric i el seu itinerari circular de 3,5 quilòmetres, mentre que a la tarda, de 17 a 21 hores, estaran disponibles quatre hectàrees amb un itinerari d'1,5 km. En aquestes dues opcions, les entrades pels adults tindrà un preu de 10 euros; als nens de 7-16 anys i els sèniors de més de 65 anys, serà de 6 euros. També hi haurà un pack per a famílies de 26 euros, on s'inclouen dos adults i una de nens. Els menors de 7 anys, aturats, persones amb diversitat funcional, serà gratuïta. 


 

La iniciativa s'emmarca dins de les línies de recuperació econòmica recolzades per l'Ajuntament de Cambrils. La forta caiguda de la facturació de tots els sectors econòmics del municipi s'intenta pal·liar mitjançant accions transversals com aquesta, impulsades des del departament de Promoció Econòmica, el Patronat de Turisme i Cambrils Oberts. 

La filosofia del Christmas Garden Market passa per un ambient atractiu, en aquest cas banyat per la màgia del Nadal, on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en un jardí espectacular. Una experiència diferent de consum en la qual es trenca la rigidesa de l'oferta convencional i es proposa un retorn a un consum sostenible i sense presses, en plena comunió amb la natura. Els dies de mercat fix són el 18, 19, 20, 26, 27 de desembre i el 1,2 i 3 de gener, la resta dels dies hi haurà oferta d'alguns comerços locals.

Hi haurà un estricte protocol de seguretat i se seguiran les recomanacions de Protecció Civil.


Comentaris