Coets Jormicoy celebra els seus 25 anys amb una gran varietat de productes a preus immillorables

Una botiga amb més d'una vintena d'anys d'història que sorteja tres dels seus lots de coets per a celebrar la revetlla de Sant Joan i Sant Pere de la millor manera
Coets Jormicoy ofereix una àmplia varietat de productes pirotècnics a preus diversos | Cedida

 

Enguany es compleixen 25 anys des que en Jordi Domènech va decidir posar en marxa el negoci dels Coets Jormicoy. En els seus inicis, una petita botiga de bricolatge era l'escenari perfecte per a començar a vendre coets a tots els veïns i veïnes del seu barri natal, el Fortuny de Reus. L'any 1994 va ser quan, finalment, es va consolidar com a marca, obtenint la botiga de Coets Jormicoy que, actualment, assegura les millors vetllades de Sant Joan i Sant Pere a tots els reusencs i reusenques.

 

El tracte amable i professional, juntament amb l'ampli ventall de productes pirotècnics que ofereix s'han guanyat la confiança de tota la seva clientela, la qual any rere any, compta amb Coets Jormicoy per aquestes dates assenyalades. Aquesta ha sigut la clau perquè, durant 25 anys, el nombre de clients vagi augmentant fins a esdevenir el principal al·licient de la venda de productes pirotècnics de la marca. 

Jordi Domènech, fundador de Coets Jormicoy | Cedida

 

El legat d'en Jordi va passar a les seves filles, la Cori i la Roser, les quals han mantingut viu el negoci i les seves tradicions, seguint sempre el mateix tarannà que el seu pare va crear fa més d'una vintena d'anys. Així doncs, Coets Jormicoy és un clar exemple de comerç de proximitat, el qual es renova anualment amb una oferta variada de productes per a tots els públics. A més, ofereixen assessorament a tots aquells que no sàpiguen quins coets comprar per les seves revetlles. 

Les filles d'en Jordi han mantingut el tarannà de Coets Jormicoy fins a l'actualitat | Laia Solanellas

 

Una botiga amb més d'un centenar de referències de productes

L'ampli ventall de productes oferits es complementa amb una gran varietat de preus. Així doncs, podreu trobar fins a 160 referències a preus que oscil·len entre els 0,25 i els 110 euros. A més, també trobareu lots perquè pugueu gaudir de la varietat que ofereix la pirotècnia en l'actualitat i de les diverses opcions que poden complementar les vostres vetllades d'estiu. 

 

En la línia de preocupació pels seus clients i per assegurar la seva satisfacció, Coets Jormicoy regala diversos disparadors a tots aquells que comprin coets a la seva botiga. Resulta de vital importància gaudir-los amb extrema precaució. Amb els disparadors, petits i grans podreu encendre els vostres coets voladors sense cap mena de perill. Així doncs, en funció del tipus de coets que adquiriu, sereu obsequiats amb un disparador de fusta o, pels més potents, de ferro.

 

A més, comprar a Coets Jormicoy sempre té premi! Per cada compra realitzada us regalaran una participació a la Loteria Nacional, el premi de la qual serà l'import de la vostra compra multiplicat per deu en cas que el número surti guanyador del primer premi. Durant tot el mes de juny podreu anar a la botiga de Coets Jormicoy a aconseguir els vostres coets. L'horari és de 10.00 a 22.00 hores de dilluns a diumenge, sense tancar al migdia.

També trobareu lots de coets per gaudir de la gran varietat de productes pirotècnics que ofereix la marca   | Laia Solanellas

Participeu en el sorteig de tres lots de coets

Des de TarragonaDigital sortegem tres lots de Coets Jormicoy perquè pugueu gaudir de la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere de la millor manera possible. Així doncs, des d'avui i fins al 17 de juny podreu participar en el sorteig que activarem al perfil d'Instagram de @tarragonadigital a les 20.30 hores. Si voleu participar, només heu de seguir aquests senzills passos:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de Coets Jormicoy (@coets_jormicoy) .

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant les dues persones amb qui compartiríeu el lot de coets.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @coets_jormicoy

— Teniu temps per participar fins al 17de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament perquè tindreu temps per anar-los a recollir fins al dia 20 de juny!

 

 

 

Més notícies de la categoria Branded content