El Teatre Bartrina de Reus acull el 10è aniversari de la Sax Ars Band

La Big Band de Reus actuarà el proper 26 d'octubre acompanyada de la Bàsic Escola de Ball. Sortegem entrades per gaudir d'aquest concert únic!
 
La formació Sax Ars Band arriba al desè aniversari. | Cedida

 

La Sax Ars Band celebra el seu desè aniversari el pròxim divendres 26 d'octubre al Teatre Bartrina de Reus. En el marc de la programació de tardor, la Big Band reusenca actuarà acompanyada de la Bàsic Escola de Ball, que ballarà algunes de les interpretacions de la banda i convidarà al públic a participar-hi.

En aquest concert especial, la banda estrenarà noves peces musicals que, conjuntament amb el seu repertori habitual i els ballarins de l'escola de ball, convertiran el teatre Bartrina en un espai per gaudir i ballar a ritme de jazz, swing i blues. Una vetllada pensada tant per als amants de les big bands, com per aquells que per primera vegada es vulguin submergir en l'ambient enèrgic i incomparable que proporciona aquest estil musical, fill de les classes populars i la improvisació.

Deu anys de saxòfons

La Sax Ars Band neix l'any 2008 a la capital del Baix Camp, al voltant de l'acadèmia de música ARS, on bona part dels integrants actuals van coincidir a les classes del saxofonista reusenc Pere Gavarró.

D'aquesta manera, el professor es va convertir en director, i els seus alumnes, saxofonistes d'edats diferents, van esdevenir en una Big Band singular composta exclusivament de saxòfons.

Amb deu anys d'història al darrere, la Sax Ars Bar s'ha convertit en una de les orquestres de jazz més conegudes de les comarques tarragonines, on han portat el seu ritme a diversos auditoris i teatres; d'on destaquen l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el Teatre Bartrina de Reus, el Teatre Bravium de Reus, el Teatre Principal de Valls, l'Església St Francesc de Montblanc, etc.

A més a més, la Big Band ha esdevingut també un grup habitual de festes majors i festivals com la Festa Major de Sant Pere de Reus (2014, 2015 i 2016), el Festival Dixieland de Tarragona 2014, el Música als Barris 2018, etc.

Actualment el grup està format per dinou músics, dels quals quinze són saxofonistes, un pianista, un contrabaixista, un percussionista i el director i fundador, Pere Gavarró.

El concert s'emmarca dins la Programació de la Tardor del Teatre Bartrina | TarragonaDigital

 

Sortegem entrades per al concert dels 10 anys de la Sax Ars Band

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de dues entrades dobles per gaudir amb la Sax Ars Band el proper 26 d'octubre. El sorteig es realitzarà al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital, i durant el dilluns 15 d'octubre es farà la publicació del post per participar-hi. Per participar al sorteig heu de seguir aquests passos:

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant amb qui anireu al concert.  

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al divendres 19 d'octubre. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via. Molta sort!

"AGENDA: Els actes que no et pots perdre aquest cap de setmana a Tarragona" "Conesa celebra la 7a Cursa de Muntanya i Caminada Popular"