SuperFira Km.0 de Vall

La SuperFira Km.0 a Valls es consolida com un èxit!

La SuperFira Km.0 ha comptat amb tots els mitjans per ser un espai segur i amb mesures d’higiene

Per segon any consecutiu, els concessionaris Ford i Hyundai de Valls han vestit les seves instal·lacions de festa major per rebre la SuperFira Km.0 i els resultats han superat les expectatives.

Del 3 al 8 d'agost, Tarraco Center i Augusta Car, van realitzar una exposició de més de 200 vehicles Km.0 i nous a preus de liquidació i amb descomptes de fins al 40%. Així, gent vinguda de diverses parts del territori català, però sobretot, dels municipis de l'Alt Camp i La Conca de Barberà, han trobat gran varietat de vehicles i importants ofertes.

Durant aquests 7 dies han aplegat més de 300 persones interessades a comprar un dels vehicles exposats i s'ha arribat a la cinquantena de vendes, doblant així les xifres de l'any passat. Aquestes dades demostren que la SuperFira Km.0 de Valls es consolida.

A més a més, tenint en compte la situació d'emergència sanitària en la qual ens trobem, cal remarcar que la SuperFira Km.0 ha comptat amb tots els mitjans per ser un espai segur i lliure de Covid-19.

SuperFira Km.0 de Valls
La SuperFira Km.0 de Valls es consolida un any més com un èxit | Cedida


Comentaris