Imatge d'un grup de ciclistes pel Penedès

‘Fem turisme a casa, fem Penedès’, la nova acció del Consorci de Promoció Turística del Penedès

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, anima als penedesencs i penedesenques a fer el turisme a la comarca per incentivar el turisme de proximitat

El Consorci de Promoció Turística del Penedès inicia una acció de promoció local per incentivar el  turisme de proximitat dins la campanya de 'Penedès, compta amb nosaltres'.

Ara que toca quedar-nos a la comarca, és bon moment per fer tot allò que tenim a l'abast i que encara no ens hem animat a fer. Per sort, al Penedès no t'avorriràs perquè sempre queden racons per descobrir.

Com per exemple, portar la família de  ruta, reservar visites a museus i espais d'experiències amb el grup bombolla, fer rutes a peu o en bicicleta, aprofitar per visitar aquell celler que tens pendent o de fer coses que abans no haguéssim ni pensat, com trencar la rutina i passar un cap de setmana en un allotjament rural  a la mateixa comarca.

‘Fem turisme a casa, fem Penedès’

Fer turisme de proximitat és responsable  i  sostenible, i com és ben sabut, el sector turístic, necessita més que mai que els fem costat i que treballem una bona promoció de la destinació per potenciar el  turisme de proximitat i que els visitants i els mateixos residents visitin i gaudeixin de tots els serveis turístics.

Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, afirma que «Hem de sumar i fer xarxa, animar-nos tots a fer turisme a prop de casa i gaudir de la infinitat de propostes que ens ofereix la nostra destinació.»

Des del Consorci, s'ha treballat per dur a terme una acció de publicitat adreçada al resident i que es desplegarà als diferents mitjans locals del territori, en premsa escrita, online, ràdio, TV i xarxes socials.

És important tenir en compte que, a conseqüència de la situació actual, algunes propostes poden veure's afectades. Abans de reservar una experiència turística al Penedès, demaneu al proveïdor per disponibilitats i opcions.

Recordeu seguir les mesures de prevenció recomanades, i respectar les  restriccions sobre desplaçaments i visites. Si encara et queda algun dubte, pots consultar les FAQ mesures Covid-19 al web de  Penedès Turisme.