Ocine Les Gavarres crea un menú de crispetes de xocolata amb l'estrena de 'Pinocho'

Les crispetes es poden comprar des d'avui, divendres 18 de setembre | Dins el menú 'Pinocho' es poden fer diverses combinacions

El cinema Ocine Les Gavarres ofereix una nova modalitat de crispetes que farà les delícies dels més llaminers. Es tracta d'unes crispetes de xocolata, que sumant-se a les tradicionals salades i a les dolces de colors, es converteixen en l'acompanyament perfecte per gaudir d'una bona pel·lícula a Tarragona.

La nova varietat de crispetes està disponible des d'avui, 18 de setembre, i es pot combinar de diverses maneres, amb la mida del recipient i la beguda. Les diferents combinacions formen part del menú 'Pinocho', nom del qual no ha estat escollit a la lleugera.

Les noves crispetes es podran gaudir amb l'estrena d'un dels títols més esperats d'aquest cap de setmana, tal com va avançar TarragonaDigital, l'adaptació cinematogràfica del conte de Pinocho. Roberto Benigni protagonitza aquesta nova aventura com a Geppeto, pare del famós ninot de fusta.

A més, a Ocine Les Gavarres podeu estalviar-vos les cues per comprar les crispetes i adquirir-les de forma online. Per fer-ho, només heu de realitzar la vostra compra d'entrades per Internet a la pàgina web d'Ocine Les Gavarres i després de seleccionar la butaca des d'on veureu la pel·lícula, podreu escollir quin menú de crispetes i beguda desitgeu. D'aquesta forma, un cop arribeu al cinema, només haureu de presentar la vostra comanda i simplement l'haureu de recollir.

Una altra de les estrenes destacades aquesta setmana a la cartellera d'Ocine Les Gavarres és la de 'Veneno. Capítol 3', la tercera entrega que narra la vida de 'Veneno', fenomen televisiu i mediàtic d'Espanya als anys 90.

"No et perdis els 5 actes imprescindibles de la Festa Major de Santa Tecla a TGN!" "Coneix la comarca del Baix Camp: Una Terra d'Artistes"