Els set cursos singulars que ofereix CEPTA i que us faran despuntar

Un total de set cursos que es realitzaran des del 25 d'octubre fins al 10 de desembre
Cursos formatius de CEPTA | Cedida
 

Les boles de drac prometien desitjos. Els cursos que CEPTA ofereix també són set i també milloraran la teva vida. Et mostrem alguns dels programes de formació més singulars del nostre programa, opcions que s’allunyen de les alternatives més convencionals i que us permetran aprendre més sobre vosaltres mateixos, sobre la vostra feina i sobre el vostre entorn.

Com la filosofia de la millora contínua pot ajudar-vos a destacar a la feina

Curs: Les 5'S' (5h). Coneixeu la tècnica de les '5 S'? És una tècnica de filosofia de millora contínua (kaizen) que treballa sobre diferents punts; classificació (seiri), ordre (seiton), neteja (seiso), estandardització (seiketsu) i disciplina (shitsuke), de la que oferim un curs que us permetrà mantenir el vostre espai de treball més ordenat i organitzat.

El curs està dirigit a tot mena d’empresaris i de comandaments intermedis que necessitin simplificar les operacions que duen a terme de manera habitual per convertir-les en processos més efectius, aplicant les 5 etapes de l'eina ‘5 S’, que es poden aplicar de manera senzilla en camps molt diversos. L’objectiu és maximitzar resultats i beneficis.

Fer bona lletra no és un senyal de passat, sinó una porta al futur 

Curs: Grafologia (16h). L’escriptura i els gestos gràfics són el resultat de la nostra activitat cerebral, ja que és l’activitat de la nostra escorça cerebral la que actua, aconseguint que la nostra lletra sigui un reflex de nosaltres mateixos, tant de la part conscient com de la inconscient. La grafologia aprofundeix en aspectes de la personalitat que en entrevistes personals no arribem a preguntar.

Per aquest motiu, la grafologia —lluny de ser una tècnica en desús— Ã©s una tècnica útil que moltes empreses usen també com a autories per avaluar als equips directius. Descobriu, a través del nostre curs de Grafologia, com a aprendre a usar i a interpretar aquesta eina de la millor manera possible, de manera que serveixi per a gestionar equips i valorar les capacitats ocultes que es troben en cada treballador.

Que el vostre negoci sigui un motor de productivitat

Curs: Empresa saludable (12h). L'empresa on treballeu us garanteix condicions òptimes de salut? Els vostres treballadors duen a terme la seva tasca en un ambient que els permet ser rendibles? Una empresa saludable no és només un requisit a tenir en compte en el present, sinó que serà una garantia estàndard en el futur, pel que és molt important aprendre quines són les bases que fonamenten una empresa més saludable i productiva.

El curs Empresa Saludable que us oferim us permetrà definir les fórmules per incrementar les motivacions als equips de treball des de l’òptica d’una organització saludable. La formació us servirà, al capdavall, per fomentar i practicar les actituds personals que ajuden a millorar els nivells de compromís, optimisme, resiliència, autoorganització i autoconfiança, valors imprescindibles en les companyies del futur.

Què voleu millorar avui?

Curs: Creativitat i innovació a l'empresa - Desing Thinking  (16h) Busqueu una manera diferent de resoldre problemes de sempre? El curs de Design Thinking que us proposem us sorprendrà per les mesures creatives i originals que proposa per a resoldre aquelles dificultats que acostumen a enquistar-se en molts entorns laborals.

Apliqueu aquesta metodologia inspirant-vos en les eines creatives que apliquen els dissenyadors per innovar per a crear o desenvolupar productes i serveis amb l'objectiu de satisfer plenament les necessitats dels usuaris. La formació us permetrà ser part activa del procés de creació per a millorar la vostra empatia, buscar i trobar les idees originals que realment satisfacin les necessitats del client i crear respostes que redueixin el risc de rebuig. Voleu provar de treballar millor? Us ajudem!

Farts de batallar amb números?

Curs: Finances per a no financers (20h) Tens un càrrec de responsabilitat i complicacions a l’hora de tractar i gestionar les dades econòmiques? En l’àmbit empresarial, la consecució de resultats està estretament lligada amb la consecució d’uns resultats, sovint econòmics, que cal entendre i interpretar correctament.

Per aquest motiu, el curs de Finances per a no financers obre la possibilitat de fer arribar les bases de la gestió econòmica de manera curosa, però també entenedora, a tots aquells professionals d’àrees no financeres de l’empresa que necessitin els coneixements teòrics i pràctics per entendre els conceptes i la terminologia. Aprèn a prendre les millors decisions a través d’un curs molt pràctic, que s’imparteix de manera totalment assequible per arribar a tots els casos diferents amb un percentatge total d’èxit.

Treballa més cansat i en millors condicions

Curs: Ergonomia i higiene postural. El més probable és que, ara mateix, llegeixis aquestes línies assegut en una taula de despatx. La teva esquena està ben col·locada. Moltes de les posicions que adoptem mentre treballem ens perjudiquen durament i provoquen lesions que, a través del temps, es transformen en malalties cròniques doloroses i en baixes laborals.

A través del curs d’Ergonomia i Higiene Postural que t’oferim aprendràs, des del primer moment, a cuidar la teva esquena mentre desenvolupes les teves activitats quotidianes. Si treballes en una empresa i vols millorar les teves condicions laborals, el rendiment o lluitar contra la sobrecàrrega que has de suportar en alguna part del cos, aquest curs et serà molt útil. Recorda, treballar més saludable és allargar i mantenir tant la vida laboral com les hores de lleure.

Troba el millor de cadascú i potencia el teu talent

Curs: Coaching i méntoring a l'empresa (15h). Si estàs desmotivat o tens el repte de dirigir a un equip de persones amb diferents objectius aquest curs que t’oferim està fet a la teva mida. La formació que et proposem s’endinsa de manera pràctica i fàcil a camps com el coaching i el mentoring, eines que serveixin per extreure les millors característiques de cadascú i aplicar-les correctament en els objectius de treball.

Allunya’t de llargues sessions teòriques. La pràctica del Coaching i Méntoring que et proposem s’adapta de manera fàcil a cada àmbit de treball per millorar l’efectivitat, la motivació i el desenvolupament i la retenció del talent i el 'know how' a l’organització. El futur comença ara, i comença també per aplicar aquesta formació.

"⭐CONCURS: Una campanya està buscant artistes per la província de Tarragona" "🔝GRAN IDEA: Renoveu ara la vostra terrassa o jardí amb descomptes de fins al 60%"