eden-jardi

Posa a punt la teva terrassa o jardí per a l'estiu amb Edèn Jardí

La botiga ofereix infinitat de propostes d'identitat oriental per decorar els espais oberts

Arriba l'estiu i, per tant, l'època de l'any en la que gaudim molt més de les terrasses i els jardins. Per aquest motiu, resulta de vital importància posar-les a punt per poder passar gran part de les hores del dia en elles, bé sigui amb amics, amb família o gaudint de la tranquil·litat i el silenci que ofereixen. Si sou dels que encara no us heu posat mans a l'obra, encara sou a temps de fer-ho. I com? Doncs Edèn Jardí us porta la solució.

Trobareu la botiga a Miami Platja, la qual us presentarà més de 700 metres quadrats replets d'elements perfectes per a decorar la vostra terrassa o jardí. Per a llocs petits, mitjans o grans, propostes per a tots els tipus d'espais. Cal destacar els mobles de teca, els quals són un dels punts més forts d'Edèn Jardí. Trobareu des de taules, fins a tauletes o cadires per tal de moblar el vostre espai de manera completa. A més, l'excel·lent qualitat d'aquest material us assegurarà un manteniment d'allò més senzill.

Edèn Jardí compta amb centenars de productes en estoc perquè pugueu arribar, escollir i emportar-vos-ho. Així de fàcil, decorar la vostra terrassa o jardí en un tancar i obrir d'ulls! Només haureu d'anar a la seva botiga de Miami Platja i escollir la decoració que més s'adeqüi al vostre espai.  

eden-jardi
Centenars de productes en estoc en una botiga de més de 700 metres quadrats | Laura Martínez

 

Un toc asiàtic en molts dels seus productes

Molts dels materials i objectes d'Edèn Jardí estan acabats d'arribar d'Àsia. El cert és que els infinits detalls que els caracteritzen els fan únics, així com el seu caràcter manufacturat. D'aquesta manera, no només podeu trobar mobles, sinó també objectes decoratius com làmpades, plats, rellotges, Budes i moltes coses més. Així doncs, de ben segur que no en trobareu dos d'iguals!

En definitiva, més d'un centenar d'opcions per tal de posar el vostre jardí o terrassa a punt per a gaudir d'un estiu que només ha fet que començar. No deixeu passar més temps i aneu a Edèn Jardí a aconseguir la vostra decoració!

eden-jardi
Tots els seus objetes decoratius estan realitzats tenint especial cura en els detalls | Laura Martínez

 

Horari especial d'estiu

Tant si treballeu de dilluns a divendres, com si ho feu els caps de setmana, tindreu temps d'anar a Edèn Jardí. I és que la botiga obre de dilluns a diumenge durant tot l'estiu, tancant excepcionalment alguns dies puntuals, com per exemple el de Sant Joan. Tret d'aquests casos, l'horari és de 10.00 a 13.30 hores al matí, excepte el diumenge, que s'obre a les 11.00 hores; i de 17.00 a 20.30 hores a la tarda.