Descomptes de fins al 80% al Black Friday del Parc Central de Tarragona

Del 22 al 25 de novembre el centre comercial acollirà aquesta campanya de promocions, ofertes especials, concursos i activitats infantils
Imatge de l'exterior del Parc Central de Tarragona.  | Josep Martí

 

El Parc Central de Tarragona acollirà una nova edició de la campanya internacional Black Friday, en la qual els seus comerços i botigues oferiran descomptes de fins al 80%, des d'aquest dijous 22 de novembre, fins al mateix diumenge 25, que també obrirà les portes.

El Black Friday 2018 doncs, es posa en marxa al centre comercial tarragoní amb promocions, ofertes especials, concursos i descomptes; però sense deixar de banda els més petits de la casa, que podran participar de les diferents activitats gratuïtes que ha preparat el club infantil 'El Parc', de divendres a diumenge.

Miguel Ángel González, gerent del Parc Central de Tarragona, ha manifestat la seva satisfacció amb aquesta campanya: «Un any més, a Parc Central hem apostat per potenciar el Black Friday, una campanya molt esperada pel consumidor davant la propera arribada del Nadal i molt important per als nostres operadors a nivell de vendes. La majoria d'ells s'han sumat a aquesta iniciativa i ofereixen atractius descomptes i promocions, no tan sols el divendres 23 de novembre, original Black Friday, sinó que molt d'ells ja des del mateix dilluns 19 i fins al següent dilluns 26. Uns dies que preveiem molt actius i amb bones expectatives».

Descomptes de fins al 80% al Black Friday del Parc Central de Tarragona | cedida

Taller de circ per als més petits

Més enllà del Black Friday, els més menuts també tindran la seva oportunitat de gaudir d'aquest cap de setmana al Parc Central, ja que a través del club infantil 'El Parc', situat a la planta 1 del centre comercial, podran gaudir d'un Taller de circ.

Una activitat que anirà a càrrec d'un expert que els ensenyarà a fer els seus propis malabars i els aproximarà al món circense. Tindrà lloc el divendres de quatre de la tarda a nou del vespre; dissabte de dotze del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a nou del vespre; i diumenge de quatre de la tarda a nou del vespre.

"Més de 700 persones celebren la Festa del Vi Novell del Celler Masroig" "AGENDA: Tot el que no et pots perdre aquest cap de setmana!"