La 3a edició de l'ExpoFira del Km.0 arriba carregada de descomptes únics i exclusius

Els dies 5, 6, 7 i 8 de març firaReus comptarà amb l'exposició de més de 800 vehicles de totes les marques, amb descomptes de fins al 40%
La fira del Km.0 compta amb més de 800 vehicles exposats i descomptes de fins al 40%. | Laia Solanellas

Un any més, torna l’ExpoFira del Km.0 a firaReus. Els dies 5, 6, 7 i 8 de març tindrà lloc la tercera edició d’aquesta fira que ja és tot un referent al territori. Més de 800 vehicles, al millor preu, es concentraran durant quatre dies en un espai total que supera els 5.000 m². L’horari d’obertura de la fira serà de 10.00 hores fins a les 21.00 hores i l’entrada és gratuïta. L'ocasió perfecta per poder buscar i comprar, si esteu pensant en renovar el vostre cotxe.

A l’ExpoFira del Km.0 s’exposen vehicles de Km.0, és a dir, que han estat matriculats però no tenen quilòmetres, i alguns vehicles de gerència, els quals han estat utilitzats però tenen molt poc quilometratge per diferents marques i concessionaris. Així doncs, és l'oportunitat ideal per comprar un cotxe amb una oferta única amb grans descomptes de fins al 40%.

Una àmplia gamma de vehicles de les millors marques

L’èxit dels anys anteriors ha portat a NIMA Grup d’Automoció a apostar, un any més, per aquest format i per a la venda de vehicles de Km.0 i gerència, consolidant-se com l’exposició més gran de vehicles Km.0 a la zona. Així doncs, els 7 concessionaris que hi formen part (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarracomòbil Audi, Tarracomòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction) es tornen a reunir per oferir una exposició única i exclusiva en el marc incomparable de la firaReus.

Enguany s'ha ampliat l'espai i la quantitat de vehicles exposats | Laura Martínez

S’oferirà una amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys, per tal que hi hagi opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins als que volen un vehicle prèmium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4 amb fins a un 40% de descompte, en marques com Ford, Nissan, Hyundai, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Volvo i Audi. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits. Molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

Un servei integral al comprador i vehicles industrials com a novetat

No hi ha millor comoditat que la de trobar-te amb les coses fetes o simplificar processos, sobretot quan es tracta de gestions. Així que com a novetat d’enguany, a l’ExpoFira Km.0 hi podrem trobar una zona exclusiva per a vehicles industrials, de manera que es podrà donar un servei més personalitzat i millor assessorament.

També, la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, disposarà d’un espai propi, en el qual es podran trobar cotxes d’altres marques, ampliant així l’oferta de vehicles. La corredoria d’assegurances Fabroker tornarà a estar present a l’ExpoFira i també podrem trobar entitats financeres, oferint un servei integral al comprador.

"🔝SALUT: Coneix els 6 beneficis que aporta la pràctica de pilates al teu cos" "🚗Perquè és una bona oportunitat adquirir un cotxe de Km.0?"