GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els 5 animals més simpàtics de la granja escola DiadeGranja.com

També ofereix les seves instal·lacions i nombroses activitats per a celebrar aniversaris

 

La granja escola i de natura DiadeGranja.com compta amb nombrosos animals, entre els quals podem trobar perfils d'allò més tradicionals com les gallines, fins a alguns molt més exòtics, com les alpaques. Són molts els petits i grans que han anat a visitar-los, però quants de vosaltres els coneixeu de debò? És per això que avui us presentarem als 5 animals més simpàtics que conviuen en aquest recinte ubicat a la ciutat de Reus. Sempre estan contents i disposats a jugar amb tots aquells que els facin una visita, oferint una jornada difícil d'oblidar.

 

Les alpaques Rufino i Platino són molt gracioses. | L.S.

 

— Les alpaques. El Rufino i el Platino són els animals més exòtics que hi ha a la granja escola. Provenen del Perú i són els més nets. A més, la fibra que es troba a la llana de les alpaques és excepcional. És de les més bones, aportant una suavitat i calidesa d'elevat nivell.

 

Els conills de DiadeGranja.com són molt simpàtics. | L.S.

 

— Els conills. Alguns dels animals més sociables i simpàtics. Els hi encanta saludar els nens i nenes que van a veure'ls.

 

Les ovelles oussant són les més petites de món. | L.S.

 

— Les ovelles de raça «oussant». El Joan i la Joana, dos dels veterans de la granja. Són les ovelles més petites del món i provenen d'una illa situada en l'Oceà Atlàntic que s’anomena «Oussant», pertanyent a la Bretanya Francesa.

 

Els cavalls de DiadeGranja.com són molt simpàtics. | L.S.

 

— Els cavalls Irish Cob. El Zipi i el Zape, són els cavalls més simpàtics i extrovertits que us trobareu. Són originaris d'Irlanda i, antigament, aquesta raça era utilitzada per al transport dels carruatges dels gitanos nòmades. En l’actualitat són molt admirats per la seva bellesa i pel seu caràcter dòcil i intel·ligent.

 

La vaca Alfonsina és la més fina de DiadeGranja.com | L.S.

 

— La vaca. L’Alfonsina, la vaca més fina. Aquesta és la vaca de DiadeGranja.com. Pels més curiosos, us agradarà saber que té quatre estómacs. Això fa que el seu procés d'alimentació no sigui el mateix que el nostre. En primer lloc, s’empassa el menjar i, posteriorment, el regurgita per a mastegar-lo. La seva gestació és de 9 mesos i pot arribar a produir 20 litres de llet diaris.

 

Celebra el teu aniversari a DiadeGranja.com envoltat d'animals i natura

La granja escola ofereix les seves instal·lacions per a preparar jornades d'aniversari pels més menuts i pels amants dels animals i la natura. Les seves instal·lacions ofereixen tobogans, gronxadors, tirolina, inflables, minigolf i moltes altres opcions que asseguraran que la festa sigui tot un èxit. A més, també es podrà visitar i conèixer als animals, així com dur a terme diverses activitats i tallers a l'hort. Els monitors i monitores del centre s'encarregaran de guiar als nens entretotes les activitats proposades.

 

Una festa d'aniversari completament diferent, en la que pares i fills podran gaudir d'una jornada en completa harmonia amb la natura. Es pot escollir entre dues opcions de berenar, per tal de poder ajustar la festa als gustos de cadascú. Ambdós, inclouen pastís d'aniversari del gust que el protagonista triï i una pinyata repleta de joguines per a ell i tots els seus convidats.

 

Es troba situada en l'Avinguda Constantí, 52 de Reus. Per tal d'obtenir més informació podeu entrar a la seva web clicantt sobre aquest enllaç, trucar al telèfon 977 751 629 o bé enviar un mail a l'adreça hola@diadegranja.com.