Grans descomptes en vehicles Ford als Dies Únics de Tarraco Center

Del 12 al 15 de desembre, fins a 10.000 euros d'estalvi en la gamma Ford Trànsit | El concessionari Ford del polígon Riu Clar és el Centre Transit especialitzat en vehicle comercials a la demarcació
Les instal·lacions de Ford Store Tarraco Center | Laia Solanellas

 

 

Del 12 al 15 de desembre, Tarraco Center, el concessionari oficial de Ford al Camp de Tarragona ubicat al polígon Riu Clar i que està especialitzat en vehicles comercials gràcies al seu Centre Transit, posa a la venda quaranta unitats de la gamma Ford Trànsit, amb descomptes increïbles de fins a 10.000 euros; una oportunitat única per aconseguir el vostre vehicle particular o comercial al millor preu.

 

Demaneu la vostra cita a través d'internet o del telèfon 977 27 91 54, o atanseu-vos a les instal·lacions de Tarraco Center i sigueu els primers a gaudir d'aquesta oferta limitada.

 

Grans descomptes en vehicles Ford als Dies Únics de Tarraco Center | Ford

 

La gamma Transit, el pes pesant de Ford

D'entre el conjunt de vehicles de què disposa la gran marca nord-americana, la gamma Transit és, sense cap mena de dubte, el pes pesant de la companyia. Uns vehicles espaiosos dissenyats per a tots els sectors professionals, amb furgonetes de totes les mides, autocaravanes o camionetes. Una gamma que també permet somiar a tots aquells particulars que busquin un plus en el seu vehicle, que pugui carregar molt d'equipatge, la seva mascota o on puguin adequar un lloc on dormir quan són de viatge.

 

Per al públic més general, la gamma Transit destaca enguany per tres novetats que marquen la diferència en aquest àmbit del sector automobilístic, combinant disseny, tecnologia i comoditat; es tracta de les noves Transit Courier, Transit Connect i la Transit Custom. Unes opcions que per la seva versalitat, també tenen el seu model en format turisme.

 

Noves Transit Courier, Connect i Custom

La Transit Courier és la més petita d'entre les grans, una opció de garantia per a tots aquells que vulguin gaudir de la dualitat de tindre molt d'espai i la maniabrolitat d'un vehicle compacte que permet aparcar a tot arreu. Un estil modern, comoditat digna dels turismes més avançats i una gran aposta tecnològica al servei del conductor.

 

La Transit Connect és, tal com indica el seu nom, connexió, tecnologia i intel·ligència. Un monovolum per a tots aquells que vulguin gaudir de la comoditat i l'experiència d'un vehicle que condueix amb el conductor; i és que el seu sistema de control automàtic del límit de velocitat, d'aparcament assistit, d'encesa automàtica de llums o de reconeixement de senyals de trànsit, es conjuren amb la seva versatilitat per esdevenir el vehicle perfecte d'aquesta gamma.

 

La Transit Custom és el referent absolut del segment, on la seva eficiència, el seu espai de càrrega i la seva versalitat deixen la competència fora de joc. Amb un estil contemporani, la cabina del conductor esdevé una petita oficina amb nombrosos espais portaobjectes, taules plegables i la tecnologia més avançada.

 

Grans descomptes en vehicles Ford als Dies Únics de Tarraco Center | Ford

 

Les millors ofertes en vehicles nous i d'ocasió a Tarraco Center

Si tot i els descomptes d'infart per a tota la gamma Transit encara no us heu decidit, visiteu les instal·lacions de Tarraco Center per descobrir l'amplíssima oferta de Ford. Un vehicle per a cada necessitat i manera de ser us esperen, des de models esportius, a berlines o cotxes familiars de totes les gammes amb la qualitat i garantia de la marca americana més reconeguda.

 

El concessionari oficial de Ford a Tarragona, Tarraco Center, es troba ubicat a al carrer Plata del Polígon industrial Riu Clar, i és el Centre Transit especialitzat en vehicles comercials. Obre de dilluns a divendres de 8.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.000 hores, i dissabte de 9.00 a 13.30 hores.

 

"ATENCIÓ: Bus gratis per anar a la macrofesta de Cap d'Any a Reus" "ENTREVISTA: Gerard Pérez obre una escola de ball a Zona Fitness Torredembarra"