GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diselauto ofereix un nou model d'atenció al client focalitzat en la seva experiència

El nou model, anomenat Volvo Personal Service, centra els seus esforços en la bona estada dels clients a les instal·lacions
Diselauto Tarraco ofereix una àmplia gamma de vehicles | Laia Solanellas

 

Si esteu pensant que qualitat, seguretat, disseny i efectivitat no poden estar unides, esteu molt equivocats. Diselauto Tarraco, concessionari oficial de Volvo a Tarragona, ofereix un ampli ventall de vehicles que acullen totes aquestes característiques, oferint als clients experiències immillorables. Així que, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, Diselauto Tarraco us ofereix les millors opcions. 

 

Els vehicles Volvo ofereixen dissenys renovats amb últimes tecnologies a l'interior, per tal d'assegurar el grat de tots aquells que s'endinsen en la seva conducció. A més, la seva àmplia gamma acull des de familiars, fins a esportius, assegurant així satisfer les necessitats d'un públic molt més ampli.  

 

Concessionaris centrats en l'experiència dels seus clients

El Volvo Personal Service és un nou estil d'atenció al client que potencia Diselauto Tarraco, concessionari de la marca Volvo a Tarragona, que el podreu trobar a l'Autovia Tarragona-Salou, 6-8. Es basa a centrar els esforços no només en els aspectes automobilístics, sinó també en els conductors. Així doncs, amb un enfocament molt més funcional, s'han rehabilitat moltes de les instal·lacions dels concessionaris per tal que puguis esperar mentre els tècnics realitzen les feines al teu automòbil. Un temps que no acostuma a demorar-se molt més d'una hora i que et permet marxar amb el teu cotxe —pràcticament— al moment.

Les instal·lacions de Diselauto Tarraco també s'adapten a les necessitats dels més petits | Laia Solanellas

 

Així doncs, aquesta rehabilitació de l'espai compta amb l'adequació de l'entorn per tal de fer-lo més còmode i relaxant. D'aquesta manera, l'espera no es fa tan pesada i es treu un major rendiment del temps invertit. D'altra banda, Volvo Personal Service ofereix un tractament molt més personalitzat dels clients. Per això, s'assigna un tècnic personal de servei per a cadascun, que serà l'encarregat de mantenir a punt el teu vehicle. Aquest canvi és dut a terme per tal de forjar una relació de confiança entre el client, el concessionari i, sobretot, el tècnic de l'automòbil.

El teu tècnic de confiança s'encarregarà de posar a punt el teu vehicle | Cedida