ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Dos coneguts 'influencers' arriben a Parc Central de Tarragona per donar la benvinguda a l'estiu

Podeu participar en el sorteig de 2 VIP PASS per conèixer els influencers en privat
Alex Domenech, un dels influencers que visitarà Tarragona | Instagram @alexdomenec

 

El pròxim 7 de juny teniu una cita a Parc Central de Tarragona. Alex Domenech i Alba Paul, dos dels influencers més reconeguts en l'àmbit nacional, seran els protagonistes del #TrendySUMMER, una festa en la qual tots els assistents donaran la benvinguda a l'estiu d'una manera única. Els dos influencers us esperaran a la Planta Baixa del centre comercial a les 18.30 hores de la tarda per a signar autògrafs i fer-se fotos amb tots vosaltres. Si sou els seus seguidors, podreu deixar d'observar-los a través de la pantalla del vostre mòbil i fer-vos un «selfie» amb ells!

 

Durant la jornada també podreu gaudir de música en directe i de moltes més sorpreses. No serà necessari que compreu cap entrada, ja que l'accés al #TrendySUMMER és gratuït. Per poder accedir només haureu de descarregar l'aplicació del Parc Central al vostre smartphone. Podeu fer-ho tant a través de Google Play, per aquells que tingueu Android, o bé per l'App Store en cas d'utilitzar el sistema operatiu IOS.

Alba Paul estarà al Parc Central el pròxim 7 de juny  | Instagram @albapaulfe

Participa en el sorteig de 2 VIP PASS dobles

Si no us conformeu amb fer-vos una foto amb ells i els voleu conèixer en privat, això us interessa. TarragonaDigital sorteja 2 VIP PASS dobles que us permetran conèixer personalment als dos influencers de moda. Si sou els guanyadors, podreu fer-vos fotografies, parlar amb ells i preguntar-los tot allò que vulgueu. El sorteig s'activarà el dia 28 de maig a les 20.30 hores i per participar heu de seguir aquests passos tan senzills:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniries as conèixer a l'Alex Domenech i a l'Alba Paul.

 Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital

— Teniu temps per participar fins al dia 4 de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpid!