escola-internacional-del-camp

L’Escola Internacional del Camp ofereix beques i ajuts pels seus actuals i futurs alumnes

L'EIC atorga diversos premis d'excel·lència acadèmica entre els seus millors alumnes

En el seu setè any de funcionament,  la Fundació de l’Escola Internacional del Camp (FEIC) continua treballant a favor de l’alumnat que més ho necessiti, oferint beques i ajuts, i reconeixent la feina feta i el talent a través de premis d’excel·lència acadèmica. Pel que fa als ajuts, es destinen a alumnes de l’EIC i de fora que, amb un bon expedient acadèmic i una important vàlua personal, necessitin un suport addicional.

Els premis a l’excel·lència tenen l’objectiu de potenciar les persones que són cada dia millors, oferint més al seu entorn, destacant en valors socials i solidaris, amb un bon expedient acadèmic, amb mèrits educatius rellevants, amb una actitud personal destacable i amb un elevat compromís social.

Entre les beques, premis i ajuts de la FEIC, n’hi ha  dues que poden demanar estudiants de fora de l’escola:

— Beca Sr. Esteve Blasi:  Preferiblement pensada per a alumnes de fora l’EIC que estiguin acabant el 4t d’ESO, tinguin una limitació econòmica per poder cursar aquests dos anys d’estudis preuniversitaris i vulguin fer-los a l’EIC, bé sigui en l’opció de BAT local o l’IB (Batxillerat Internacional). La beca, que és bianual, cobrirà la totalitat de la despesa acadèmica d’un estudiant durant els dos cursos del Batxillerat.

— Beques per a estudiants d’ESO:  La FEIC promou un conjunt de beques (amb cobertura total o parcial del cost d’escolarització) als estudiants que, venint de fora l’EIC, vulguin cursar-hi els seus estudis i per als qui la condició econòmica pugui ser, a priori, un limitant. Els candidats/tes que ho vulguin, han de presentar la seva candidatura i petició a la FEIC abans del final de juliol de cada curs.

L'Escola Internacional del Camp està ubicada a Salou i vetlla per tots els seus alumnes   | Cedida

 

La FEIC treballa també per ajudar els alumnes de l’escola amb altres beques i premis

— Beca a l’excel·lència Sr. Joan Gumà:  La beca és anual i s’atorga a l'«alumne/a més complet» (acadèmica i personalment) de l’escola per cobrir l’escolarització del pròxim curs.

— Premis Sòcrates Educa per a un/a alumne/a en l’àmbit científic, tecnològic o matemàtic:  Els estudiants participants són alumnes d’ESO i 1r de BAT/IB de l’EIC que presenten una candidatura elaborada, amb un recull de feina i resultats que és avaluat pel professorat, juntament amb el seu expedient acadèmic.

— Premis Sòcrates Educa per l’excel·lència docent (un centrat en l’àmbit científic, tecnològic o matemàtic i un centrat en la pràctica docent en general):  Aquests premis promouen i reconeixen l’excel·lència de l’activitat docent en l’àmbit escolar, incidint en la innovació educativa, en el desenvolupament del projecte Sòcrates Educa® i en l’aplicació dels 4 pilars de l’escola: internacionalitat, les noves tecnologies, sostenibilitat, valors i servei a la comunitat.

— Borsa d’ajuts FEIC:  La Fundació treballa tot l’any per aconseguir fons i els assigna a favor de l’alumnat quan hi ha un cas justificat i convenient, sempre de forma anònima i confidencial. Una font important d’ingressos per a aquests ajuts són les donacions de privats, empreses i institucions, però també la col·lecta que es fa en el sopar benèfic de la Nit del Mecenatge FEIC, que cada curs se celebra a les instal·lacions de l’EIC i aplega a la comunitat educativa en general i convidats especials per a l’ocasió.

Enguany, el sopar benèfic tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny. Us podeu apuntar a través del web de l’escola, adreçant-vos a events@escolainternacional.org o bé trucant al 977 325 620. Tots els interessats, sigui com a donant o com a candidat, poden  demanar informació adreçant-se a l’Administració de l’EIC o via e-mail a l’adreça info@escolainternacional.org.