L’Escola Internacional del Camp ofereix els seus serveis online i manté el procés de matriculació obert

El centre educatiu ha adaptat el seu sistema de funcionament per poder continuar amb les classes per Internet i atendre les necessitats de tota la comunitat educativa
L'EIC ha adaptat el seu funcionament de manera digital i segueix oferint classes online | EIC

L'Escola Internacional del Camp ha sabut reaccionar de pressa davant l'adversitat i la situació de confinament per la COVID-19, així doncs han tingut clars els objectius i ha adaptat el seu sistema per seguir oferint classes a l'alumnat, serveis habituals, atenció al client i fins i tot, manté el procés de matriculació obert. Des del centre asseguren que «hem convertit l'adversitat en una oportunitat i, com a escola del segle XXI, hem adaptat tots els processos presencials per poder-los fer online».

La matriculació de l'EIC es manté oberta i es poden fer entrevistes online

Aquest confinament ha donat a les famílies un temps afegit per pensar en el futur dels seus fills i seguir amb el procés de cerca i informació. Malgrat que els processos de matriculació a les escoles públiques i concertades han quedat aturats. L’EIC segueix amb el procés, perquè afegeixen que aquest està actiu durant tot l'any. Una manera de seguir oferint a les famílies interessades un punt de contacte (info@escolainternacional.org) per demanar informació de l’etapa educativa que es requereixi i poder concertar entrevistes online amb els responsables corresponents.

Escolarització online durant el període de confinament

El professorat i staff de l’EIC ha rebut formació per poder dur a terme l'escolarització online durant aquest període. El sistema, que dóna cobertura a tot l'alumnat des de P1 fins a BAT (també als que es preparen per a Selectivitat i exàmens d’IB), funciona amb rutina i rigor des del primer dia de confinament. El centre educatiu assegura que «Vam començar fixant rutines, ordre i repassant continguts. Ara ja estem fent classes obertes, professor-alumne, i avançant en la mesura del possible a fi d'aconseguir que l'alumnat estigui motivat, ordenat i que el curs, malgrat l'anomalia que tot això suposa, no es perdi. Hem convertit aquesta adversitat en una oportunitat i treballem per a què l'alumnat passi aquest confinament estimulat, aprenent i ordenat, quelcom que també beneficiarà les seves famílies».

Un nou espai en el web per a poder avançar i fer comunitat

Com a part del procés d'escolarització a distància que estan duent a terme durant aquest període de confinament, l’Escola Internacional del Camp busca mantenir el sentiment de comunitat i que l’alumnat de P1 a BAT no perdi la perspectiva d'escola, dels companys, de grup i de cohesió. Per això el centre ha creat un nou espai en el seu web, dirigit a les famílies, l'alumnat i els docents, on poden trobar diferents informacions i activitats. Una manera de poder conviure durant aquests dies tan especials i veure que l'escola en el seu conjunt avança per un nou format de forma ràpida i enriquidora.

"Descobreix els 10 plats més típics del Camp de Tarragona" "📚Una llibreria reusenca ofereix actes i activitats online durant el confinament"