L'Escola Internacional del Camp amplia els seus programes internacionals de manera anual

L'EIC estrena els «All year International Programmes», obrint-se al mercat internacional
L'EIC ofereix una gran varietat de programes internacionals per l'estiu | Cedida

L’Escola Internacional del Camp de Salou ha ampliat la seva oferta de programes internacionals. En el marc dels nous programes «Extra Learning & Fun» on, a més dels ja consolidats «Summer Programmes», que es duen a terme entre juny i setembre, ara s’afegeixen els «All year International Programmes», obrint així el ventall a tot el curs, a l'hivern i a l'estiu, per a estudiants locals i internacionals.

 

Els nous programes «Extra Learning & Fun» s’estructuren en tres grans grups d’opcions: perfils acadèmics que estudien durant el curs a l’EIC (diferents opcions si vénen de fora), aprendre idiomes en un entorn d’immersió lingüística i, per últim, els programes d’esport i lleure, ja sigui a l’EIC Salou o a l’EIC Andorra. Els de Salou es poden fer durant tot l’any, i s’ofereix estada en residència o en família, mentre que l’EIC Andorra es pot fer a l’hivern (febrer) o a l’estiu (juliol) i ofereix allotjament al complex de Naturlandia. 

 

El programa acadèmic es desenvoluparà de setembre a juny, durant el curs escolar, i està destinat a alumnes d’ESO i Batxillerat, és a dir, de 12 a 18 anys. En aquest cas, es podrà escollir entre un curs sencer, per trimestres o els dos anys del Batxillerat Internacional. L’oferta també inclou estada en residència o en família.

Els alumnes desenvoluparan tasques molt diverses en cadascun dels programes   | Cedida

 

Un estiu carregat d'opcions

D’altra banda, durant l’estiu, l’EIC continuarà oferint els ja consolidats «Summer Programmes» entre juny i setembre, posant a l’abast de qui ho vulgui una gran varietat d’activitats. Els programes inclouen el «Summer Skills»  (4 a 17 anys), amb opcions com patinatge, rugby, vòlei, golf, xef, science, etc; l'«EIC Summer Camp» que és 100% en anglès i inclou el «Little Camp» (P1 a P4); el «Summer Camp» (P5 i Primària) i el «September Camp» (1 a 17 anys), que inclou l’«English School»  (a partir de Primària) i el «Little» (P1 a P5); i l’«EIC Summer School» (6 a 17 anys), que inclou l’«English School», la Escuela de castellano, l’Escola de català, l’Escola de xinès i, com a novetat, el «Chalk & Roll».

 

Aquest últim programa relaciona els seus continguts amb quatre eixos segons els nivells d’etapa: consciència fonològica, lectoescriptura, comprensió lectora i lògica matemàtica. S’impartiran en les tres llengües del centre, que són l'anglès, el català i el castellà. Tots aquests programes d’estiu també s’ofereixen amb possibilitat de residència o estada en família.

L'aprenentatge i la diversió van de la mà en els nous programes de l'EIC | Cedida

 

A més d’aquestes activitats, l’EIC també ofereix els «Summer International Programmes» (9 a 19 anys), que són estades intensives a Anglaterra, França i Alemanya per a l’aprenentatge de l’anglès. En definitiva, l’EIC ofereix la millor oportunitat per aprendre idiomes en un entorn internacional, amb immersió i un variat programa d’activitats de primer nivell: lúdiques, acadèmiques, culturals i esportives, amb monitors i mestres especialitzats i nadius.

 

Per a més informació i reserva de places, podeu trucar al 977 325 620 o enviar un correu electrònic a eicsummer@escolainternacional.org.