ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

MINUT A MINUT

🔮 Les mobilitzacions i talls de carretera d'avui, en directe

L'Escola Internacional del Camp amplia els seus programes internacionals de manera anual

L'EIC estrena els «All year International Programmes», obrint-se al mercat internacional
L'EIC ofereix una gran varietat de programes internacionals per l'estiu | Cedida

L’Escola Internacional del Camp de Salou ha ampliat la seva oferta de programes internacionals. En el marc dels nous programes «Extra Learning & Fun» on, a mĂ©s dels ja consolidats «Summer Programmes», que es duen a terme entre juny i setembre, ara s’afegeixen els «All year International Programmes», obrint aixĂ­ el ventall a tot el curs, a l'hivern i a l'estiu, per a estudiants locals i internacionals.

 

Els nous programes «Extra Learning & Fun» s’estructuren en tres grans grups d’opcions: perfils acadĂšmics que estudien durant el curs a l’EIC (diferents opcions si vĂ©nen de fora), aprendre idiomes en un entorn d’immersiĂł lingĂŒĂ­stica i, per Ășltim, els programes d’esport i lleure, ja sigui a l’EIC Salou o a l’EIC Andorra. Els de Salou es poden fer durant tot l’any, i s’ofereix estada en residĂšncia o en famĂ­lia, mentre que l’EIC Andorra es pot fer a l’hivern (febrer) o a l’estiu (juliol) i ofereix allotjament al complex de Naturlandia. 

 

El programa acadĂšmic es desenvoluparĂ  de setembre a juny, durant el curs escolar, i estĂ  destinat a alumnes d’ESO i Batxillerat, Ă©s a dir, de 12 a 18 anys. En aquest cas, es podrĂ  escollir entre un curs sencer, per trimestres o els dos anys del Batxillerat Internacional. L’oferta tambĂ© inclou estada en residĂšncia o en famĂ­lia.

Els alumnes desenvoluparan tasques molt diverses en cadascun dels programes   | Cedida

 

Un estiu carregat d'opcions

D’altra banda, durant l’estiu, l’EIC continuarĂ  oferint els ja consolidats «Summer Programmes» entre juny i setembre, posant a l’abast de qui ho vulgui una gran varietat d’activitats. Els programes inclouen el Â«Summer Skills»  (4 a 17 anys), amb opcions com patinatge, rugby, vĂČlei, golf, xef, science, etc; l'«EIC Summer Camp» que Ă©s 100% en anglĂšs i inclou el «Little Camp» (P1 a P4); el «Summer Camp» (P5 i PrimĂ ria) i el «September Camp» (1 a 17 anys), que inclou l’«English School»  (a partir de PrimĂ ria) i el «Little» (P1 a P5); i l’«EIC Summer School» (6 a 17 anys), que inclou l’«English School», la Escuela de castellano, l’Escola de catalĂ , l’Escola de xinĂšs i, com a novetat, el «Chalk & Roll».

 

Aquest Ășltim programa relaciona els seus continguts amb quatre eixos segons els nivells d’etapa: consciĂšncia fonolĂČgica, lectoescriptura, comprensiĂł lectora i lĂČgica matemĂ tica. S’impartiran en les tres llengĂŒes del centre, que sĂłn l'anglĂšs, el catalĂ  i el castellĂ . Tots aquests programes d’estiu tambĂ© s’ofereixen amb possibilitat de residĂšncia o estada en famĂ­lia.

L'aprenentatge i la diversiĂł van de la mĂ  en els nous programes de l'EIC | Cedida

 

A mĂ©s d’aquestes activitats, l’EIC tambĂ© ofereix els «Summer International Programmes» (9 a 19 anys), que sĂłn estades intensives a Anglaterra, França i Alemanya per a l’aprenentatge de l’anglĂšs. En definitiva, l’EIC ofereix la millor oportunitat per aprendre idiomes en un entorn internacional, amb immersiĂł i un variat programa d’activitats de primer nivell: lĂșdiques, acadĂšmiques, culturals i esportives, amb monitors i mestres especialitzats i nadius.

 

Per a mĂ©s informaciĂł i reserva de places, podeu trucar al 977 325 620 o enviar un correu electrĂČnic a eicsummer@escolainternacional.org.

💬 Fes clic aquĂ­ per rebre al teu mĂČbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris