Alumnes de l'EIC

EIC, l’oferta educativa i de lleure per a tot l’any

L’EIC ofereix activitats diverses pensant en totes les edats i preus

Queden poques setmanes per començar l'estiu i l'Escola Internacional del Camp ha presentat el seu programa d'activitats per als mesos de més calor. 

Amb inici el 28 de juny i finalització el 30 de juliol, l'EIC ofereix activitats diverses. Totes elles en un entorn segur, pensant en totes les edats i preus. Així els infants i joves d'entre 1 i 18 anys gaudiran de les vacances d'una manera didàctica i divertida. 

Programa d'activitats d'estiu a l'EIC

LITTLE CAMP  (INFANTIL). Un programa de lleure educatiu multi activitat dut a terme íntegrament en anglès per a infants d'1 a 4 anys (P5 segons demanda).

CHINESE SUMMER CAMP (PRIMÀRIA). Una immersió a la llengua i la cultura xinesa. Especialment pensada per a participants de procedència xinesa que vulguin millorar el seu anglès i crear nous vincles. 

També està pensat per a alumnes curiosos que ja hagin tingut contacte amb el xinès durant l'any i que vulguin fer una major immersió de llengua i cultura.

SKILLS PROGRAMMES  (PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA). Programa pensat per construir un estiu "a la carta", setmana a setmana. Es poden escollir diferents activitats de diferents temàtiques i per a diferents grups d'edat. 

Són setmanes especialitzades i relacionades amb temes tan diversos com l'skateboard, el patinatge, la cuina, la ciència, l'art, el judo i els escacs, entre d'altres.

SUMMER FUN! EIC I SUMMER FUN! NATURLANDIA (PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA). Estades d'una setmana al Camp de Tarragona, a Andorra, o Naturlandia, amb activitats de lleure educatiu i esports a l'aire lliure. 

Una oportunitat per passar uns dies fora de casa, en entorns naturals i segurs, en petits grups, amb companys coneguts i oportunitat també de fer noves coneixences.

SUMMER SCHOOL (PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA). Programes pensats per a la millora de l'idioma. 

Es tracta de 20 hores setmanals d'aprenentatge de la llengua escollida (català, espanyol, anglès o xinès). Amb els recursos de la mateixa escola i un entorn d'estudi adaptat a l'estiu, l'alumne pot aprofitar per avançar amb nous idiomes o reforçar els que li facin falta.

CHALK AND ROLL (PRIMÀRIA). Els participants realitzaran de manera lúdica un repàs general de continguts acadèmics relacionats amb les matemàtiques, la lectura, l'escriptura, etc. Totes elles adequades a l'edat de cada participant.

SUMMER PUSH  (PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA). Un repàs individualitzat o en grups molt reduïts d'una matèria concreta segons la demanda, amb professorat especialitzat de cada matèria.

Alumnes de l'EIC amb un poni
L'EIC ha presentat el seu programa d'activitats per als mesos de més calor | EIC

L’EIC enguany presenta una proposta molt interesant com a novetat d’estiu

ACTIVITATS DE TARDA A L'AIRE LLIURE AMB ANIMALS. Connexió amb la natura, espais oberts i cura d'animals durant les tardes dels Summer Programmes a l'EIC en col·laboració amb la Protectora d'Animals de Tarragona.

Per a més informació, dubtes i matrícules, truqueu a l'escola (977 325 620) o envieu un correu electrònic a eicsummer@escolainternacional.org.

Totes aquestes activitats d'estiu s'emmarquen en l'oferta de l'EIC. Un projecte educatiu que va néixer per ajudar a consolidar i enriquir una millor oferta educativa al sud de Catalunya  amb un model que, fins llavors, no existia.

Quadre Summer Programmes de l'EIC
Quadre 'Summer Programmes' de l'EIC | EIC

Oferta educativa des d'1 a 18 anys

L'EIC és una escola internacional, oberta, moderna i innovadora, on l'alumnat pot estudiar des d'1 a 18 anys. Un entorn multicultural, multilingüe, clarament obert i adaptat en valors i metodologies d'ensenyament i aprenentatge als temps que vivim, projectant una formació adient per al futur de l'alumnat.

El procés de matriculació està obert tot l'any i podeu anar a visitar el centre per acabar de comprendre la singularitat, el valor afegit i la boníssima relació d'oferta i qualitat des de P1 fins a BAT.

Coneixereu la doble titulació possible de Batxillerat local i internacional; amb un assoliment de resultats acadèmics d'altíssim nivell.  L'alumne apren sistemàticament en un entorn multilingüe, dominant els tres idiomes més parlats al món (anglès, xinès i castellà), així com l'idioma local, el català.

Podeu consultar la pàgina web de l’EIC o trucar al telèfon 977325620 i demanar hora per a les múltiples opcions que hi ha de fer visites o entrevistes, presencials o online. 

A més de les jornades de portes obertes que han dut a terme durant el curs, també ofereixen sessions informatives i tours guiats per l'escola. Es realitzen cada matí de 9 a 10 hores i les tardes de dimarts i dijous de 17 a 19 hores, només amb cita prèvia.