L'Espai Comaigua prepara jocs per a tota la família a la Fira Multisectorial de Cambrils

La Fira tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny, oferint espais molt diversos
La Fira Multisectorial de Cambrils se celebrarà l'últim cap de setmana de maig | firacambrils.com

Un any més, Cambrils es prepara per acollir l'esperada Fira Multisectorial. Enguany seran els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny quan tindrà lloc la seva 62a edició, la qual esdevé un punt de trobada entre diversos comerciants i empreses del territori. La Fira comptarà amb diversos espais, repartits entre els 35.000 metres quadrats que comporta, els quals oferiran activitats i exposicions molt diverses. 

 

El principal objectiu d'aquest esdeveniment és oferir a un públic general una mostra de les diverses opcions comercials i emprenedores amb les quals compta el territori. Així doncs, podrem trobar des d'estands tradicionals fins a altres completament innovadors. La Fira esdevé un certamen en el qual descobrir nous serveis i propostes, però també conèixer en major profunditat aquelles amb les quals convivim i no coneixem.

Comaigua estarà present a la Fira durant els tres dies  | cedida

 

Un Espai dedicat a l'aigua

Comaigua, empresa gestora dels abastaments municipals d'aigua al Baix Camp, serà una d'aquestes empreses. Els seus serveis són gaudits per tots els veïns i veïnes del territori, però pocs coneixen les dinàmiques d'actuació i col·laboració social. La principal finalitat de la seva la presència a la Fira Multisectorial de Cambrils és apropar l'aigua i les seves propietats a tots els assistents, així com donar a conèixer als més petits el seu cicle integral i fomentar una actitud positiva envers el medi ambient.

 

L'Espai Comaigua oferirà jocs per a tota la família amb l'aigua com a element protagonista. Aquests, alhora de lúdics, seran educatius, per tal d'aprendre a valorar un bé tan preuat. Així doncs, si els vostres fills i filles tenen entre 3 i 12 anys, no dubteu en apropar-vos a l'estand de Comaigua. A més, també es realitzaran diversos tallers i es podrà gaudir d'aigua fresca de franc! Gaudiu de l'Espai Comaigua de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores cada dia.

Els més petits podran gaudir d'activitats molt diverses  | Cedida

 

Els tallers de l'Espai Comaigua

— 'La teva aigua', totes les edats. T'explicaran les qualitats i beneficis de l'aigua de l'aixeta i podràs gaudir-ne de franc. 

— 'Gota a gota', de 3 a 12 anys. Dibuixa i pinta imatges divertides relacionades amb l'aigua i amb les que et podràs fer la teva pròpia xapa.

Imatge del taller 'Gota a gota' de l'Espai Comaigua | Cedida

 

— 'Pesca els residus', de 2 a 6 anys. Ajuda a reciclar mentre et diverteixes pescant boletes d'una piscina amb aigua en moviment!

— 'Dóna vida amb l'aigua', de 4 a 12 anys. Cultiva la teva pròpia planta amb consells de reg que et donaran a l'Espai Comaigua. Te la podràs endur a casa i veure dia a dia com li dónes vida amb aigua!

Els infants aprendran com cultivar una planta des de zero  | cedida

 

La Fira comptarà amb nombrosos Espais

— Festival de Cervesa Artesana. Aquest espai comptarà amb una zona gastronòmica de Food Trucks, pícnic, tastets i tertúlies.

— Fira Medieval. Un mercat on podreu gaudir de diverses demostracions d'oficis tradicionals.

— Espai niu. Mercat creatiu i innovador que acull propostes relacionades amb l'art, cultura, oci i compres.

— Fira de firetes. L'espai dels  més petits, on podran gaudir de diverses atraccions i firetes.

— Espai Circ. Un show realitzat per quatre pallassos que us mantindrà eufòrics durant una bona estona.

Les activitats i tallers de la Fira Multisectorial de Cambrils ofereixen activitats per a tots els públics  | cedida