Arriba la Fira del Consum Estratègic, una nova via de consum responsable i de proximitat

La Fira del Consum Estratègic se celebrarà a Reus el dia 5 d'octubre de la mà de l'ANC
Centenars de persones s'estan canviant de companyia amb la Campanya Consum Estratègic | ANC

 

El Consum Estratègic es troba dins de la Campanya Eines de País, un conjunt d'iniciatives que s'estan treballant arreu de Catalunya i que tenen com a objectiu principal proporcionar alternatives per l'apoderament de la ciutadania catalana. En aquest cas, la campanya de Consum Estratègic està enfocada en l'àmbit econòmic, a través de la presa de decisions de consum quotidià.

La Fira del Consum Estratègic vol posar a les mans de la societat catalana tota la informació necessària, perquè es pugui decidir des d'una sobirania i llibertat. Que cadascú pugui prendre les decisions més ajustades a les seves necessitats de consum diari, començant per tractar aspectes com la responsabilitat social empresarial, el respecte pel medi ambient, el cooperativisme o l'economia circular. 

Fent una crida a les empreses que ofereixin aquests requisits, juntament amb productes de proximitat, i que siguin respectuoses amb el poble català i amb les decisions que la ciutadania prengui pel seu futur polític i econòmic. «Aquesta campanya no és un boicot a les grans empreses ni al Govern i l'Estat Espanyol, només és una alternativa a l'Ibex 35, perquè hi hagi una competència i el consumidor pugui triar de manera lliure i d'acord amb les seves necessitats i valors.» Comenta Carles Gómez, secretari nacional de l'ANC al Tarragona Digital.

La Fira del Consum Estratègic se celebrarà a Reus el dia 5 d'octubre | ANC

 

Protagonistes d'una nova economia catalana

Tu també pots ser el protagonista d'una nova via d'economia catalana, moderna i responsable a través de diferents opcions: inscriure't com a proveïdor estratègic, per oferir els teus productes i serveis a un gran equip de consumidors estratègics o bé, inscriure't com a consumidor estratègic, de manera que puguis prendre les teves pròpies decisions, a l'hora de triar els proveïdors de serveis que més s'ajustin a les teves necessitats i valors. Avançant així cap a un nou camí.

Una jornada informativa on tothom podrà prendre les seves pròpies decisions

El dissabte 5 d'octubre se celebra a Reus la primera Fira de Consum estratègic, organitzada per l'ANC, a la plaça d'Evarist Fàbregas, al Pallol. On es podrà gaudir d'una jornada per resoldre qüestions sobre aquesta iniciativa, on també podreu fer el canvi de companyia de 10,00 a 14,00 h i de 17,00 a 20,00 h.

Per canviar de companyia a una de consum estratègic només caldrà portar una factura, un número de compte (IBAN), una adreça de correu electrònic i el DNI.

En el marc de la fira, el grup musical reusenc Terra Ferma donaran ritme a la jornada amb un concert en directe a les 12,30 h, la banda creada per nou components fusiona l'ska amb el rap, el funk, el rock i el reggae. A les 18,15 h tota la família podrà participar i gaudir d'un contacontes amb l'actuació del grup d'animació infantil Marieta Voltereta.

Per a més informació podeu entrar en aquest enllaç o bé enviar un email a: info@consumestrategic.cat

"🔝GRAN IDEA: Renoveu ara la vostra terrassa o jardí amb descomptes de fins al 60%" "🔝🍽El restaurant estrella d'aquesta temporada a la Costa Daurada que heu de provar!"