Imatge d'arxiu d'un casament

'Tot Nupcial', l'alternativa a les xarxes de la popular fira 'Tot Nuvis'

La fira estarà disponible el 28 i 29 de novembre

La pandèmia del coronavirus  ha fet estralls  en l'àmbit sanitari i econòmic. En aquest darrer aspecte, són molt pocs els sectors que poden dir que han sortit beneficiats d'un esdeveniment tan desgraciat com l'actual. L'activitat econòmica que gira al voltant de l'organització de noces, no és una excepció.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Restauració; organització d'esdeveniments; viatges són parts imprescindibles d'una  boda reeixida. Davant del fet que la  majoria de bodes d'enguany s'han traslladat per  l'any vinent, i que 'Fira de Reus', d'acord amb les directrius sanitàries, ha anul·lat totes les seves fires, inclosa la popular 'Tot Nuvis', el sector salta  a la xarxa  amb 'Tot Nupcial', una fira que es durà a terme els dies 28 i 29 de novembre.

«A 'Tot Nupcial' trobaràs els millors professionals de cada sector»

Manel Aguiló, de la Gàlia Viatges, explica a TarragonaDigital que «amb els tancaments i les restriccions d'aforaments i els problemes per viatjar, s'han ajornat una gran majoria de bodes  i celebracions cap al 2021 i 2022». Així doncs, en aquest context, «juntament amb Carles Parreu, de WorldJet Vatges, ens vam proposar la creació  d'una  fira virtual de nuvis i complement, on poguessin tindre cabuda aquells professionals dels sectors implicats, i no deixar escapar a potencials clients».

«Per a dur a terme aquest projecte», desgrana Aguiló, «hem hagut d'encarregar  el desenvolupament d'una plataforma especifica per la creació de fires virtuals, no només del sector nupcial sinó per poder organitzar fires de qualsevol sector. A més, la plataforma en ser pròpia, la podrem llogar a preus raonables a aquells que estiguin interessats a organitzar una fira». Aquesta plataforma s'estrenarà amb 'Tot Nupcial', l'espai on «trobaràs els millors professionals  de cada sector» per poder organitzar una boda ben reeixida.

«Es presentaran les darreres tendències i novetats per fer del dia del teu casament un dia realment inoblidable»

A 'Tot Nupcial', que estarà en marxa a partir de finals de mes, s'hi podran trobar «els millors professionals de cada sector, on presentaran les  últimes tendències  i novetats per fer del dia del teu casament un dia realment inoblidable». Aguiló afegeix que «a 'Tot Nupcial' volem donar cabuda a tots els professionals relacionats amb el món nupcial, de celebració i complements, especialment de les comarques de Tarragona».

'Tot Nupcial' sorgeix enguany com a resposta a la pandèmia, però pot tenir futur: «Les fires presencials tornaran a existir i les virtuals han arribat per a quedar-se, amb tots els avantatges que això representa. Ara bé, pensem que els dos  formats  són compatibles  i que una modalitat híbrida potser seria una bona opció: una part presencial i una altra virtual i tots dins d'una mateixa fira».

La pandèmia passarà, tard o d'hora, i tot es tornarà a posar en marxa. El sector de les bodes es prepara per quan arribi el moment, arribar-hi en la millor forma possible.  'Tot Nupcial'  jugarà un paper en el futur del sector a les comarques de Tarragona