Fitness, musculació, estètica i nutrició al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra

El gimnàs ofereix serveis integrals d'entrenament i salut

El gimnàs torrenc Zona Fitness destaca per la seva àmplia oferta d'assessorament en entrenament esportiu i de salut a tots els seus socis. Així doncs, compta amb diverses sales dirigides a la tonificació del cos, serveis d'estètica i depilació, serveis de nutricionistes i, també, realització de massatges relaxants i de recuperació muscular. Un dels pocs gimnasos de la zona que ofereix  serveis integrals de culte al cos.

Les activitats dirigides oferides formen part d'un ampli ventall d'opcions per a potenciar i treballar diferents parts del cos, depenent de les necessitats de cadascú. Zona Fitness Torredembarra compta amb vuit modalitats diferents de classes dirigides  per abastir els desitjos de tots els seus socis: 

— Ioga. Moviments harmònics perfectes per trobar l'equilibri al cos i a la ment.

— Pilates.  Entrenament físic i mental perquè tonifiquis el teu cos i, alhora, redueixis el nivell d'estrès.

— Estiraments. Exercicis per tal que el teu cos adquireixi una major flexibilitat i un menor risc de lesió.

— SFX Core.  Adequat per tots aquells que vulguin treballar les abdominals, glutis i esquena d'una manera completa.

— Dumbbells.  Diferents activitats amb barres i discs per treballar el cos de manera integral.

— Fightteam. L'opció perfecta pels més actius; exercicis fitness combinats amb activitats de combat.

— Cycling.  Molt més del que pots aconseguir amb una bicicleta, però sense moure't del gimnàs.

— Electroestimulació.  Tractaments a través d'estímuls elèctrics equivalents a la realització d'exercici.

— Escola de ball amb ritmes tropicals. Gerard Pérez ofereix classes de ball amb ritmes tropicals, salsa cubana, balls de saló i molt més a Zona Fitness. 

— Zumba Fitness. Crema calories fent allò que més t'agrada: ballar!

Dues sales totalment equipades per tonificar el cos

Hi ha espais que resulten imprescindibles en qualsevol gimnàs. És el cas de les sales de cardio i de musculació i, com no pot ser d'altra manera, també les trobem a Zona Fitness Torredembarra. La sala de cardio compta amb diversos aparells destinats a cremar calories i a tonificar els músculs. Cal destacar l'exponencial creixement de la pràctica d'aquest tipus d'activitats en els últims temps. Amb un bon assessorament, dedicant el temps i la intensitat necessaris i acompanyant l'activitat amb una bona dieta, es poden obtenir molt bons resultats. 

sala-cardio-zona-fitness-torredembarra
Sala de cardio de Zona Fitness Torredembarra | zonafitness.cat

La sala de musculació  és un altre dels espais més utilitzats als gimnasos en general. Màquines convergents, pesos lliures i molt més en una sala que compta amb tot el que necessites per potenciar la musculatura del teu cos. A més, els monitors del centre t'assessoraran perquè assoleixis els objectius establerts. 

Ambdues sales compten amb  monitors per tal de garantir la bona pràctica esportiva. No obstant això, per a tots aquells que ho prefereixin,  Zona Fitness ofereix servei d'entrenador personal.  Així doncs, aquest t'oferirà un pla perfectament ajustat a les teves metes i realitzarà un seguiment constant dels exercicis realitzats  per tal d'aconseguir els objectius de manera òptima. Entrenaments personalitzats que, a més, pots triar entre fer-los al mateix gimnàs o fora. Si esteu interessats a sol·licitar aquest servei, punxeu sobre aquest enllaç.

La varietat d'aparells a la sala de musculació és una de les grans apostes de Zona Fitness | Cedida

 

Els serveis d'estètica són alguns dels més sol·licitats

La depilació amb cera calenta resulta un imprescindible per a molts, sobretot ara que arriba el bon temps. Zona Fitness compta amb aquest servei de la mà de professionals que duen a terme la depilació d'una manera amena, meticulosa i, sobretot, eficaç. Tampoc podem oblidar les neteges de cutis, les quals es complementen amb els serveis de píling, extracció i hidratació.  Cuidar la pell és una de les accions estètiques de major importància, ja que no només aporta suavitat i bon aspecte, sinó que millora aspectes de salut  com la retirada de cèl·lules mortes o la hidratació de zones extremadament seques, entre d'altres.

depilacio-zona-fitness-torredembarra
Depilació Zona Fitness Torredembarra | zonafitness.cat

 

No podem oblidar la cura de les mans i peus, ja que són el reflex de la cura del nostre cos. Zona Fitness Torredembarra tampoc deixa de banda la seva importància i us porta serveis de manicura i pedicura. Tallar les ungles, llimar-les, realització de massatges exfoliants i diversos acabats d'esmalt  entre els diversos passos inclosos en ambdós serveis. 

Salut i benestar, diverses modalitats de massatge

Tothom agraeix un massatge relaxant  per desconnectar i gaudir d'una estona dedicada al propi cos. Però el cert és que existeixen  nombroses opcions de massatge per millorar la salut i benestar.  Zona Fitness t'ofereix diversos serveis de per ajudar-te a millorar les contractures o lesions musculars. 

— Quiromassatge. Massatge que potencia la circulació sanguínia, circulació limfàtica, sistema muscular, sistema nerviós, teixit adipós, teixit ossi, òrgans, pell i ment.

— Drenatge Limfàtic.  Una tècnica que permetrà eliminar toxines i altres substàncies nocives del teu cos, potenciant així el funcionament del sistema immunitari.

— Osteopatia.  Suavitzar el dolor, augmentar la salut i el benestar són les principals conseqüències d'aquesta tècnica, que treballa l'equilibri entre totes les parts del cos.

massatge-zona-fitness-torredembarra
Massatge Zona Fitness Torredembarra | zonafitness.cat

 

Zona Fitness compta amb professionals qualificats en nutrició

Cert és que l'activitat física resulta una pràctica molt important en la vida de les persones, ja que contribueix a la fortificació del cos i de la ment. Però els seus resultats no són els òptims si no es combina amb una bona alimentació. A Zona Fitness s'ofereix assessorament en diversos tipus de dietes per tal d'ajudar-te a cuidar el teu cos, tant per dins com per fora.

L'alimentació saludable resulta un tret bàsic en la vida de qualsevol persona.  Contribueix a la reducció de la presència de determinades malalties i, també, a combatre-les. Així doncs, persones amb elevats nivells de colesterol, hipertensió o gastritis, entre molts altres, deuen cuidar la seva alimentació d'una manera més acurada. Zona Fitness Torredembarra ofereix un servei d'assessorament individualitzat per tots aquells que s'animin a pujar al vaixell de la vida saludable.

Les dietes també poden ser requerides per altres causes, com és la  pèrdua de pes, les diverses intoleràncies alimentàries i per millorar determinats rendiments esportius. Així doncs, els tipus de nutrició, així com l'assessorament oferit en cadascun dels casos és molt diferent, requerint així l'ajuda de  professionals qualificats  per dur-ho a terme.